Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ άφησαν λουλούδια στον «Δρομέα» και έκαναν «ντου» σε… λάθος υπουργείο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ άφησαν λουλο...

Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος των εργαζομένων του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας

Οι εργαζόμενοι – μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), κατέβηκαν την Πέμπτη σε 24ωρη απεργία και έκαναν το πρωί  πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία Μαβίλη προς το υπουργείο Εργασίας. Μάλιστα, όταν  πέρασαν μπροστά από τον «Δρομέα» οι συνδικαλιστές της Υγείας κατέθεσαν λουλούδια και τοποθέτησαν πλακάτ με το σύνθημα «Παζαρεύουν τα πάντα», αναφερόμενα στην κυβέρνηση μαζί και το μήνυμα «κάτω τα χέρια από τον Δρομέα».

Η κίνησή τους αυτή ήρθε μετά το θέμα περί μεταφοράς του γλυπτού στα Σκόπια και στη θέση του να τοποθετηθεί ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δημιουργίας Σκοπιανού καλλιτέχνη.

Και σαν μην έφτανε αυτό, το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε και τον πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα Κώστα Πετρόπουλο, οι οποίοι στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας επιχείρησαν να εισβάλλουν σε... λάθος υπουργείο!

Συγκεκριμένα η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, ξεκίνησε με προορισμό το Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να συναντηθούν με την υπουργό Έφη Αχτσιόγλου.

Όταν το αίτημα τους για συνάντηση απορρίφθηκε, προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στο κτίριο, όμως... αντί να προσπαθήσουν να μπουν στο υπουργείο Εργασίας, μπέρδεψαν τα κτίρια και βρέθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του αστυνομικού που στεκόταν μπροστά στην πόρτα, ο οποίος και τους ενημέρωσε για το... λάθος τους!

Ο διάλογος μεταξύ του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και του αστυνομικού ήταν ο εξής:

Αστυνομικός: «Τι κάνετε τώρα;»

Γιαννακός: «Το υπουργείο Εργασίας δεν είναι εδώ;»

Αστυνομικός: «Όχι, δίπλα είναι το υπουργείο Εργασίας. Το Εσωτερικών είναι εδώ»

Γιαννακός: «Εσωτερικών; Πάμε δίπλα»

Αστυνομικός: «Η δίπλα στοά είναι μωρέ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις