Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τ. Σταυρογιαννόπουλος: Η Πένυ Σακοβέλη ήταν η ψυχή της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

Τ. Σταυρογιαννόπουλος: Η Πένυ Σακοβέλη ή...

Συλλυπητήρια στους οικείους της

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος με αφορμή τον θάνατο της εκπαιδευτικού Πένυς Σακοβέλη, αναφέρει τα εξής:

«Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας συνεχίζει να πενθεί. Σήμερα πληροφορηθήκαμε πως έφυγε για πάντα από κοντά μας μια ακόμη εκπαιδευτικός, η Πένυ Σακοβέλη.

Η εκλιπούσα ήταν δασκάλα και για πολλά χρόνια αφιερώθηκε στις καινοτόμες δράσεις της εκπαίδευσης, εφόσον ήταν υπεύθυνη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αλλά και πολιτιστικών θεμάτων παλαιότερα. Συνέδραμε με μεγάλη αφοσίωση και εξαιρετική επιτυχία το έργο των συναδέλφων εκπαιδευτικών και των μαθητών, που εμπλέκονταν σε σχολικά προγράμματα. Υπήρξε αρωγός χιλιάδων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που υλοποιήθηκαν στα σχολεία και προήγαγαν τη βιωματική μάθηση και την ομαδοσυνεργατική διαδικασία. Ήταν η ψυχή της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τα σχολεία της περιοχής μας. Είναι βέβαιο πως η σφραγίδα της θα μείνει ανεξίτηλη και το κενό της θα είναι δυσαναπλήρωτο στα εκπαιδευτικά δρώμενα της περιοχής.

Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και για την εκπαίδευση.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένη συναδέλφισσα.»

 

 

Οι συμμαθήτριες της Πένυς Σακοβέλη την αποχαιρετούν με μία φωτογραφία & συγκινητικά λόγια: Καλό ταξίδι Πρόεδρε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις