Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκινημένη η Κατερίνα Ντούσκα από την θερμή αποδοχή του "Better Love"

Συγκινημένη η Κατερίνα Ντούσκα από την θ...

Δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο στούντιο Ε της ΕΡΤ παρουσία & του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου

Μία εβδομάδα μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της Κατερίνας Ντούσκα «Better Love», που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019 στο στούντιο Ε της ΕΡΤ η συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής με παρούσα την Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα. Συγκινημένη για την ήδη θερμή αποδοχή του τραγουδιού «Better love» δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα, τονίζοντας ότι αισθάνεται απόλυτα ασφαλής με την ομάδα που την περιβάλει.

Ο συνθέτης του τραγουδιού, Leon of Athens, έκανε λόγο για αέρα αλλαγής με τη φετινή συμμετοχή, ενώ η Έφη Γούση, που έχει τη σκηνοθετική και καλλιτεχνική επιμέλεια, ευχαρίστησε την ΕΡΤ για την απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία που της παρέχει.

Την πίστη του ότι η φετινή Ελληνική συμμετοχή ξεκινά με την επιτυχία δεδομένη, τόνισε ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για το διαγωνισμό και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι και γνωστός και διακεκριμένος συνθέτης.

«Όταν συνάντησα για πρώτη φορά την Κατερίνα Ντούσκα, μού ζήτησε να παραμείνει ο εαυτός της», είπε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής, Μαρία Κουφοπούλου. Παρούσα ήταν και η Μαργαρίτα Μάτσα από την δισκογραφική Minos –EMI.

Το σχετικό ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στον ακόλουο σύνδεσμο ert.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight