Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάναμε crash test στα γυμναστήρια της Πάτρας και παρουσιάζουμε τα 6 που ξεχωρίσαμε

Κάναμε crash test στα γυμναστήρια της Πά...

Από pilates, γιόγκα και ems μέχρι personal training και crossfit

Στις μέρες μας είναι τόσα πολλά τα είδη γυμναστικής, τόσες  πολλές οι εξειδικευμένες επιλογές, αλλά και τόσο έντονη η ανάγκη να γυμναστούμε, καθώς η άσκηση έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα των περισσοτέρων, αλλάζοντας τη νοοτροπία μας. Μάρτιος, μετά το Καρναβάλι και δεν υπάρχει ιδανικότερη εποχή για να ξεκινήσουμε γυμναστική, ακόμη και οι πιο …δύσκολοι.

Το  thebest.gr έκανε crash test στα γυμναστήρια της Πάτρας και παρουσιάζει αυτά που ξεχώρισε. Εσείς δεν έχετε παρά να διαβάστε και να επιλέξετε. Και καλή προπόνηση!

* Η παρουσίαση των γυμναστηρίων είναι με αλφαβητική σειρά.

360 FITNESS CLUB

Το 360 Fitness Club είναι ένας καινούργιος πολλά υποσχόμενος χώρος αθλητισμού στην Αγυιά της Πάτρας. Το team των γυμναστών - προπονητών καθώς και οι έμπειροι ιδιοκτήτες ακολουθούν πιστά τη φιλοσοφία της σωστής εκγύμνασης και προπόνησης, ενώ ασχολούνται προσωπικά με κάθε μέλος του γυμναστήριου, εστιάζοντας στις προσωπικές ανάγκες εκγύμνασής του. Σε αυτό το πλαίσιο παρέχονται διατροφικές συμβουλές, προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης κ.α.

Στο 360 Fitness Club ποντάρουν στο σύγχρονο fitness, δηλαδή στην prive και ποιοτική προπόνηση καθώς και στην προσωπική επαφή με τον πελάτη. Γι’ αυτό το λόγο όλα τα τμήματα είναι ολιγομελή, ώστε να γίνεται επικεντρωμένη άσκηση ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Personal training, Pilates, Functional (λειτουργική γυμναστική), Yoga με χαλαρωτική μουσική, Crosstraining με πιο δυναμική μουσική, Boxing, kick Boxing, Pilates, TRX, είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές που προσφέρονται.

Η ζεστή επαφή και το ειλικρινές ενδιαφέρον του προσωπικού για τους στόχους του κάθε ασκούμενου έχουν χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό της περιοχής και όχι μόνο.

Επικεφαλής είναι οι καταξιωμένοι γυμναστές Σωκράτης Χαρίτος και Νίκος Μιμάνης, οι οποίοι βάζουν ψηλά τον πήχη του personal training και μας προσκαλούν να επισκεφθούμε τον φωτεινό χώρο, μόνοι μας ή με ένα ακόμα φιλικό πρόσωπο και να κάνουμε «ιδιαίτερα» μαθήματα fitness ώστε να αγγίξουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. «Θέστε τους στόχους σας, δείτε τις ανάγκες σας και προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με το lifestyle, το χρόνο και τις δυνατότητές σας. Ο coach σας θα είναι πάντα εκεί, αποκλειστικά για εσάς, να σας εμψυχώνει και να σας καθοδηγεί σωστά» μας προτρέπουν.

Και για όσους προτιμούν τα βάρη, το 360 Fitness Club είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Σύγχρονοι τρόποι εκγύμνασης, κορυφαία μηχανήματα, διαρκής παρακολούθηση και προσωπικό πάντα δίπλα μας να μας καθοδηγεί είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Info:

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Πάτρα

t. 2613013569, 6946867132

www.360fitnessclub.gr

fb: www.facebook.com/360Fitnessclubgym

Ωράριο:

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-23:00
Σαββάτο: 09:00-20:00

CROSS BOX PATRAS

Για όσους είναι αποφασισμένοι να δουν το σώμα τους αλλά και την ποιότητα ζωής τους να βελτιώνονται στο μέγιστο δυνατό, το crossfit είναι ιδανική επιλογή εκγύμνασης. Πρόκειται για ένα απολύτως λειτουργικό πρόγραμμα που απευθύνεται είτε σε κάποιον που έχει μια απαιτητική δουλειά και χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση, είτε σε κάποιον που απλά θέλει να δυναμώσει το σώμα του. Το crossfit είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει τους προσωπικούς στόχους σου.

Επικεντρώνεται στην υψηλής έντασης προπόνηση, στην προπόνηση δύναμης και της καρδιοαναπνευστικής αντοχής, βοηθάει τους ασκούμενους να καίνε το ταχύτερο δυνατό περισσότερες θερμίδες, άρα και να μειώνουν το σωματικό βάρος. Ο μεταβολισμός εκτοξεύεται, κάτι που είναι σημαντικό για την καρδιαγγειακή βελτίωση, αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, ενώ είναι διασκεδαστικό καθώς ενώ γυμνάζεσαι, αισθάνεσαι μέλος μιας ομάδας. Αποτελεί τον τρόπο εκγύμνασης που έχει μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια, λόγω των εμφανών αποτελεσμάτων και απευθύνεται σε κάθε υγιή ασκούμενο, χωρίς μυοσκελετικά προβλήματα. Είτε πρόκειται για εντελώς αρχάριο, είτε για έμπειρο, είτε για κάποιον αθλητή, αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθείς να ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν θέλει δηλαδή μόνο σωματική προσπάθεια, αλλά και πνευματική, κάτι που είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Όπως μας επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του CROSSBOX PATRAS «ένα σωστό πρόγραμμα προπόνησης crossfit έχει ως στόχο να σε περάσει από φωτιά και σίδερο προκειμένου να γυμνάσει μέχρι και την τελευταία μυϊκή ίνα του σώματός σου. Μότο του crossfit είναι η έντονη προπόνηση, τα σφικτά χρονικά περιθώρια και οι συνεχείς εναλλαγές».

Info:

Αμερικής 75, Πάτρα

t: 694 424 9535, 2613 025 629

fb: https://www.facebook.com/CROSSBOXPatras/

in: https://www.instagram.com/explore/locations/641051985937698/cross-box-patras/?hl=el

Ωράριο:

Δευτέρα - Παρασκευή:11:00 - 22:00
Σάββατο: 12:00 - 20:00

FITATHLON GYM - FUNTASTIC EXPERIENCE

Επικεντρωμένο στο i-motion ems, το pilates και το reformer pilates, το γυμναστήριο Fitathlon Gym μας μυεί στο είδος γυμναστικής που προσφέρει μία σειρά οφέλη στον οργανισμό, χωρίς να περιορίζεται μόνο στη βελτίωση της εικόνας του σώματός μας.

To i-motion ems, για το οποίο διακρίνεται το Fitathlon Gym, αποτελεί μια πρωτοποριακή καινοτομία στην εκγύμναση με ηλεκτρομυϊκή διέγερση, η οποία χρησιμοποιείται ήδη από πρωταθλητές, φυσιοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές, σε κορυφαία κέντρα γυμναστικής. Αυτό που κάποτε ήταν δυνατό μόνο μετά από χρόνια εκγύμνασης, είναι πλέον εφικτό άμεσα, μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Το λίπος μειώνεται, οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και βελτιώνεται η ευκινησία, καθώς και η γενικότερη ευεξία. Το ασύρματο i-motion ems συνδυάζει τον χρόνο με την επιθυμία για άσκηση χωρίς συμβιβασμούς: 20 λεπτά ανά συνεδρία είναι αρκετά για ορατά αποτελέσματα σε μόλις λίγες εβδομάδες! Με τη βοήθεια ενός εξατομικευμένου προγράμματος και ενός προσωπικού γυμναστή, μπορείτε να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο σας το συντομότερο δυνατό και με ελάχιστη προσπάθεια.

Στο Fitathlon Gym έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ομαδικά προγράμματα πρωί ή απόγευμα, ενώ επιπλέον τις πρωινές ώρες παρέχονται προγράμματα functional training. Προσφέρεται επίσης reformer pilates (κρεβάτια πιλάτες) καθημερινά και πρωί και απόγευμα κατόπιν ραντεβού, από τις γυμνάστριες: Αστερία Γκρίλλα, Έλενα Κανελλοπούλου, Αναστασία Θυρή. Υπεύθυνη για τη γιόγκα είναι η Αστερία Γκρίλλα, ενώ κάθε Τετάρτη μαθήματα κάνει ο Στέφανος Λαϊνάς. Στο ομαδικό πρόγραμμα pilates επικεφαλής είναι οι: Αστερία Γκρίλλα, Αναστασία Θυρή, Ιωάννα Σταθοπούλου, Έλενα Κανελλοπούλου, ενώ παρέχονται και ομαδικά δυναμικά προγράμματα, όπως: TRX και Functional Training από τον Βασίλη Λυκούδη. Πρόκειται για πιστοποιημένους επαγγελματίες με ειδικευμένες γνώσεις και εκπαίδευση. Στο Fitathlon Gym διδάσκονται επίσης οι εξής πολεμικές τέχνες: TAEKWONDO, KICKBOXING από τον Γίωργο Καρέλια, και AIKIDO από τον Γιώργο Θανόπουλο.

Info:

Ηρ. Πολυτεχνείου 84, Πάτρα

t:261 400 4797

fb:FitathlonPatras

fitathlon-gym.gr

Ωράριο:

Δευτέρα - Σάββατο: 10:00 – 23:00

ROYAL FITNESS PILATES BY VASSILIKI

Το ROYAL FITNESS PILATES BY VASSILIKI είναι εξειδικευμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα άσκησης τα τελευταία χρόνια, τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας, με πολυάριθμους φανατικούς οπαδούς, κυρίως γιατί γοητεύει με την απλότητά του αλλά και γιατί πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Ο λόγος για το pilates που μάς υπόσχεται πλήρη μεταμόρφωση του σώματός μας και μια υγιή, αρμονική σιλουέτα. Εξάλλου το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση μας και αυξάνει την ευλυγισία μας, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό. Το ROYAL FITNESS PILATES BY VASSILIKI, το νέο γυμναστήριο στην Πάτρα, στο κέντρο της πόλης, ήρθε για να προσφέρει ποιοτική γυμναστική.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, φωτεινό και σύγχρονο γυμναστήριο με έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές φυσικής αγωγής. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, θα αισθανθείτε τη διαφορά στην υγεία σας. Ναι, θα αποκτήσετε ένα καινούριο σώμα.

Οι επιλογές είναι πολλές: Pilates με όργανα (reformer, wunda chair, tower) και pilates mat & props σε γκρούπ 2-4 ατόμων, καθώς και ομαδικά προγράμματα των 10 ατόμων, όπως pilates, TRX, yoga, functional, cardio, fitness, fitballs.

Επίσης, παρέχονται μαθήματα personal (εκγύμναση ενός ατόμου), group personal (2-4 άτομα), προγράμματα prenatal και postnatal, προγράμματα αποκατάστασης τραυματισμών, προβλημάτων μέσης - αυχένα, πλάτης και σπονδυλικής στήλης, αλλά και μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών.

Τα προγράμματα σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπ' όψιν τις προσωπικές ανάγκες και τους προσωπικούς στόχους κάθε ασκούμενου, ενώ επιπλέον απευθύνονται σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες (έγκυες, τρίτη ηλικία, αθλητές).

Υπεύθυνη προγραμμάτων είναι η Βασιλική Τσιντώνη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Msc στην Πρόληψη - Παρέμβαση – Αποκατάσταση, ειδικευμένη σε pilates (mat, props, equipment), prenatal, postnatal.

Info:

Μαιζώνος 122 & Δ. Γούναρη, Πάτρα

t: 2610 320 004

royalfitnesspilates.gr

fb: ROYAL Fitness Pilates by Vassiliki

Ωράριο:

Δεύτερα - Παρασκευή: 7:00 - 22:00
Σάββατο, κατόπιν ραντεβού

 

STUDIO 6 – GROUP PERSONAL TRAINING

Όταν το Studio 6 άνοιξε τις πύλες του πριν επτά χρόνια στο κέντρο της Πάτρας, το group personal training ήταν άγνωστο στην πόλη. Με την εμπειρία του πρωτοπόρου που ξεκίνησε κάτι καινούργιο και το είδε να καθιερώνεται, το Studio 6 της Ερμού, είναι από τα γυμναστήρια που αν ξεκινήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις το σώμα σου να αλλάζει.

Γεγονός αναμενόμενο, καθώς, η γυμναστική που καθιέρωσε ο έμπειρος γυμναστής και γνωστός αθλητής Πάνος Βουλουξής, δεν έχει καμία σχέση με τη συμβατική γυμναστική. Το group personal training, είναι εξατομικευμένη προπόνηση, με τους γυμναστές - προπονητές να σε κατευθύνουν συνεχώς σε κάθε σου βήμα, προκειμένου να κάνεις αυτό που πρέπει για το σώμα σου. Έχεις δηλαδή αποκλειστικά personal training σε τιμή προσιτή, καθώς απλά συνυπάρχεις με άλλους αθλητές στον ίδιο χώρο.

«Θέλεις έντονη προπόνηση; Θα κάνεις έντονη διαλειμματική, cross training. Σου αρέσει η άσκηση pilates; Το reformer και το cadilac pilates θα σου προσφέρουν αυτό που θέλεις. Είσαι οπαδός της νέας τάσης της λειτουργικής άσκησης; Τότε χρειάζεσαι functional training. Δούλεψε την ισορροπία σου στη σανίδα surfset. Κάνε όλα τα παραπάνω συνδυαστικά», μάς προτρέπει ο επικεφαλής του γυμναστηρίου Πάνος Βουλουξής και επισημαίνει: «φιλοσοφία μας είναι πως κάθε άνθρωπος θέλει διαφορετικού είδους άσκηση. Απλά, χρειάζεται διάρκεια, επιμονή και σωστή καθοδήγηση. Δεν υπάρχει μαγική γυμναστική. Υπάρχει όμως επιστημονική προσέγγιση, ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση για το άριστο αποτέλεσμα».

Το Studio 6 – Group Personal Training  βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο, της Ερμού 23, σε ένα καλαίσθητο, σύγχρονο περιβάλλον, όπου θα βρείτε όλα όσα θέλετε από ένα γυμναστήριο.

Info:

Ερμού 23, Πάτρα, 4ος-5ος όροφος

t. 26130 12688

fb:Studio6-Group Personal Training

in:panosstudio6

studio6.gr

Ωράριο:

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 - 23:00
Σάββατο: 11:00 - 19:00

XENOS – PERSONAL & GROUP TRAINING

«Σε μια εποχή που η καθιστική ζωή έχει γίνει μάστιγα, κάνε την αρχή βάζοντας λίγη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου. Μετέτρεψε τη γυμναστική σε τρόπο ζωής, γιατί το σώμα μας είναι ο χώρος που κατοικεί η ψυχή και το μυαλό μας και για να είναι ο νους μας υγιής, πρέπει και το σώμα μας να είναι υγιές», μάς προτρέπει ο Αλέξανδρος Ξένος, επικεφαλής  του ομώνυμου γυμναστηρίου της οδού Φιλοποίμενος.

Πρόκειται για ένα νέο, καλαίσθητο χώρο στην καρδιά της Πάτρας, με σύγχρονη αισθητική και πλήρως εξοπλισμένο, ώστε ο κάθε ασκούμενος να έχει τη δυνατότητα να πετύχει τα μέγιστα αποτελέσματα που επιθυμεί και να βελτιώσει το επίπεδο της ευεξίας και της υγείας του μέσω μιας ευρείας ποικιλίας προπονητικών προγραμμάτων που προσφέρονται.

Από τα «συν» του νέου, πολύχρωμου και ιδιαίτερα διαμορφωμένου χώρου άθλησης είναι αναμφίβολα το ευχάριστο περιβάλλον και η φιλική ατμόσφαιρα. Το ομαδικό κλίμα είναι το χαρακτηριστικό που κάνει το γυμναστήριο XENOS να ξεχωρίζει καθώς ασκούμενοι και γυμναστές αποτελούν μία παρέα με κοινό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρόκειται για στοιχεία εξέχουσας σημασίας, που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον χώρο και τον καθιστούν ιδανικό για κάθε αθλούμενο. Συνεπώς, όπως μας προτρέπουν από το γυμναστήριο XENOS, ας ξεκινήσουμε να ασκούμαστε, όχι από Δευτέρα αλλά από σήμερα κιόλας, γιατί μόλις δούμε το αποτέλεσμα, γίνεται απλά εθισμός!

Info:

Φιλοποίμενος 12, Πάτρα

t. 698 876 7326, 2613 026 173

fb: xenospersonalgrouptraining

Ωράριο:

Δευτέρα – Σάββατο:  9:00 - 11:00

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight