Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η Πάολα ενοχλήθηκε από τις ιδιοτροπίες του Σφακιανάκη, αλλά όχι από τα ρατσιστικά του παραληρήματα

Η Πάολα ενοχλήθηκε από τις ιδιοτροπίες τ...
Ντούκα Νεκταρία
[email protected] , Facebook Page

Ας θυμηθούμε την αξιοπρεπή στάση της Δέσποινας Βανδή

Διαβάζω για την Πάολα που διέκοψε τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του απέναντί της (για ιδιοτροπίες κάνει λόγο) και μάλιστα με δικά της χρήματα πλήρωσε τα νυχτοκάματα στους εργαζόμενους για τις δύο εβδομάδες που θα κλείσει νωρίτερα το νυχτερινό κέντρο. Σεβαστό.

Aποχώρησε η Πάολα από το σχήμα λόγω Σφακιανάκη

Μία απορία μόνο. Ενοχλήθηκε η Πάολα από την παρατήρηση που της έκανε ο Σφακιανάκης επειδή δεχόταν κόσμο και υπήρχε φασαρία στο καμαρίνι της. Θίχθηκε και αποχώρησε. Όμως η εύθικτη, όσον αφορά τον εαυτό της, Πάολα δεν φαίνεται καθόλου να θίχθηκε από τα κατά καιρούς χρυσαυγίτικα και ρατσιστικά παραληρήματα του Νότη Σφακιανάκη με στόχο μετανάστες και γκέι. Όχι μόνο δεν θίχθηκε, αλλά συνεργάστηκε μαζί του, ενώ βρίσκεται στην καλύτερη επαγγελματική στιγμή της και έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με όποιον θέλει σε όποιο κέντρο θέλει. Άλλοι συνάδελφοί της αρνούνται.

Θυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή σε μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά περιόδους της καριέρας της προτίμησε να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τον Σφακιανάκη, όταν ο τελευταίος εκδήλωσε δημοσίως την στήριξή του στην Χρυσή Αυγή. Αποχώρησε και έμεινε άνεργη για την τότε σεζόν.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Πάολα συμφωνεί με τις απόψεις του τραγουδιστή, το μόνο της πρόβλημα είναι οι ιδιοτροπίες του…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις