Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Είκοσι οχήματα δώρισε στην Πυροσβεστική η «Παπαστράτος»

Είκοσι οχήματα δώρισε στην Πυροσβεστική ...

«Να βρουν μιμητές τέτοια παραδείγματα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε σήμερα, με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος», με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Η κ. Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επιτελάρχης του ΠΣ υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη και τον κ. Ιάκωβο Καργαρώτο, με τους οποίους συζήτησε το ζήτημα του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων, καθώς επίσης και η συμβολή του υπουργείου στην πατάξη αυτών των φαινομένων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις