Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Καταστηματάρχες εστίασης: Το καρναβάλι ήταν πετυχημένο αλλά υπήρχαν μελανά σημεία...

Καταστηματάρχες εστίασης: Το καρναβάλι ή...

Όπως οι παράνομοι πλανόδιοι πωλητές, οι ψησταριές στα πεζοδρόμια, η ανάγκη για χημικές τουαλέτες

Σε ανακοίνωση του ο ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας αναφέρει πως άλλο ένα Πατρινό καρναβάλι πέρασε στην ιστορία και πως το φετινό ήταν ένα καρναβάλι πετυχημένο σε γενικές γραμμές όσον αφορά στην προσέλευση των επισκεπτών, την οργάνωση από το Δήμο, τη συμμετοχή group με ευφάνταστες στολές και άρματα στην παρέλαση, τους ωραίους χορούς και την καλή διάθεση όλων στο μεγάλο πάρτι της πόλης.

Ένα καλό καρναβάλι που γενικά έδωσε την αίσθηση πως η πόλη μπορεί να διοργανώνει σωστά τη μεγάλη της γιορτή, το μεγάλο της brand name και η εστίαση έδωσε σε μεγάλο βαθμό πετυχημένες εξετάσεις στο θέμα της φιλοξενίας και της διαχείρισης της διασκέδασης των επισκεπτών και των πελατών, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ, η διοίκηση του οποίου δίνει συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες της εστίασης, στο Δήμο και σε όλους τους πολίτες.

Θα σημειώσουμε όμως τα μελανά σημεία, αυτά που αν θεραπευθούν θα μπορούμε να έχουμε μια πραγματικά λαμπρή γιορτή, με υψηλότερο επίπεδο επισκεπτών, συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Τα θέσαμε στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΚΕΑΝΑ  το Δεκέμβρη, στην Αγορά Αργύρη, με προσκεκλημένους όλους τους αρμόδιους φορείς και θα το ξανακάνουμε συνέχεια μέχρι την εξάλειψη τους.

Την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις πάλι με το Δήμο, την  Αστυνομία, το Επιμελητήριο, το Υγειονομικό και τον ΕΦΕΤ για να γίνει απολογισμός και ανάλυση των επίμαχων σημείων.

Ζητήσαμε το Δεκέμβρη, ζητάμε τώρα και θέλουμε πάντα ως ΣΚΕΑΝΑ τα εξής:

·         Ασφάλεια για τους πολίτες όσον αφορά στη διάθεση ποτών και τροφίμων από παράνομους πλανόδιους πωλητές  και γενικά από καταστήματα μη υγειονομικού ενδιαφέροντος

·         Να σταματήσει η τριτοκοσμική εικόνα με ψησταριές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια

·         Να σταματήσουν να τοποθετούνται ηχεία μεγάλης έντασης έξω από τα καταστήματα εστίασης

·         Να τοποθετούνται κατά το τριήμερο σε καίρια σημεία της πόλης χημικές τουαλέτες.

Όλα αυτά τα θέματα θα τίθενται ξανά και ξανά μέχρι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του καρναβαλιού μας και να γίνει ομορφότερη η εικόνα της πόλης.

Ας διαφυλάξουμε τη μεγάλη μας γιορτή, υπογραμμίζει τέλος το Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019