Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμόγελα για την 21χρονη Ειρήνη μετά την αθώωσή της - Έπεσε στην αγκαλιά των γονιών της - ΦΩΤΟ

Χαμόγελα για την 21χρονη Ειρήνη μετά την...

Ευτυχής και ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου

Η πόρτα της φυλακής ανοίγει και η 21χρονη Ειρήνη μετά από 17 ολόκληρους μήνες πέφτει στην αγκαλιά των γονιών της. Η γυναίκα κρίθηκε ομόφωνα αθώα για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

 

"Πρώτη φορά αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα" - Ομόφωνα αθώο το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

 

Ξέσπασε σε κλάματα το μοντέλο όταν άκουσε την αθωωτική απόφαση - Είχε να αγγίξει τους γονείς της 17 μήνες

Ούτε ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο δικηγόρος της νεαρής πίστευε ότι θα έφευγε ελεύθερη μετά από 17 μήνες που πέρασε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο με τους γονείς της, την ίδια αλλά και τον δικηγόρο της να περιμένουν να ακούσουν την ποινή που θα της επιβληθεί μετά την σύλληψή της για διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης το Νοέμβριο του 2017. Όμως, οι ένορκοι δεν πείστηκαν για την ενοχή της και η έκπληξη που περίμενε την οικογένεια του αστυνομικού από την Μυτιλήνη ήταν ευχάριστη.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου περιέγραψε στην εκπομπή Μαζί Σου της Τατιάνας Στεφανίδου, όλα όσα έγιναν τόσο κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας όσο και όταν η κοπέλα αποφυλακίστηκε.

Όπως είπε, «Η διάσκεψη των ενόρκων κράτησε 2 ώρες. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε «not guilty», δηλαδή «αθώα». Έτσι έφτασαν οι ένορκοι σε ομόφωνη αθώωση». Ο κ. Κεχαγιόγλου, είπε ότι εντυπωσιάστηκε από το πόσο γρήγορα αποφυλακίστηκε η 21χρονη Ειρήνη. «Μετά το δικαστήριο πήγα στα κρατητήρια και σε μια ώρα την αποφυλάκισα. Και τώρα είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της», είπε.

Στο ερώτημα τι είπαν οι γονείς της ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου είπε: «Οι στιγμές ήταν πολύ φορτισμένες. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε λυγμούς και η ίδια και οι γονείς της». Είπε ακόμα ότι η νεαρή με το που βγήκε από την φυλακή, «έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της. Είχε να τους αγγίξει 17 μήνες γιατί δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Κίνας να αγγίζει ο κρατούμενος όσους τον επισκέπτονται».

«Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα την συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισης επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συνάδελφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα» δήλωσε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στο newsit.gr.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

πηγή: newsit.gr

Με τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Με τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Με τον Σάκη Κεχαγιόγλου

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ zougla.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις