Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρωτοσέλιδος έρωτας για τον Πατρινό Μίκη Καλογηράτο και την Ελισάβετ Δοβλιατίδου του Survivor! ΦΩΤΟ

Πρωτοσέλιδος έρωτας για τον Πατρινό Μίκη...

Συμπληρώνουν τρία χρόνια σχέσης

Πρωτοσέλιδος έρωτας για τον Πατρινό επιχειρηματία και πρωταθλητή αγώνων καρτ, Μίκη Καλογηράτο και την καλλονή Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «Survivor». Τρία χρόνια μετά ο έρωτάς τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ η πρόσφατη βραδινή εξοδός τους στο κέντρο της Αθήνας, έγινε πρωτοσέλιδο θέμα στο tlife.gr. Εξυπακούεται ότι έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πατρινός έρωτας για την Ελισάβετ του Survivor -ΦΩΤΟ

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια, ενώ έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, συγκατοικώντας σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Νίκαια

 

«Είμαστε καλά, μας περνάει από το νου ανά διαστήματα ο γάμος, αλλά σίγουρα, αυτή την περίοδο, έχει προτεραιότητα η δουλειά μου και να χτίσω το μέλλον μου.

Ανέκαθεν πίστευα πως, αν δεν πατάς ο ίδιος γερά στα πόδια σου, δεν μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια. Ωστόσο, σίγουρα στο μέλλον ονειρεύομαι γάμο και παιδιά με αυτόν τον άνδρα», είχε δηλώσει η Ελισάβετ σε παλαιότερη κοινή συνέντευξή τους, ενώ ο Μίκης είχε αναφέρει πως «η ουσία είναι να είμαστε καλά μαζί. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους».

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν επιδιώκουν να απασχολούν με τη σχέση τους.

 

Φωτ.:tlife

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight