Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα το 2ο Mindspace ΜeetUp στην Πάτρα

Σήμερα το 2ο Mindspace ΜeetUp στην Πάτρα

Μετάβαση από μία φιλία σε μια γόνιμη συνεργασία και τη σωστή διαχείριση μιας startup

Μετά το πρώτο Mindspace MeetUp που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με απήχηση στο φοιτητικό κοινό, έρχεται ένα νέο ΜeetUp με διαφορετικό χαρακτήρα.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Βασίλειος Καραβασίλης, managing director της eNVy softworks. Το κεντρικό θέμα του 2ου ΜeetUp είναι η μετάβαση από μία φιλία σε μια γόνιμη συνεργασία και η σωστή διαχείρηση μιας startup.

Η eNVy softworks είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη διαδραστικών πολυμέσων στους τομείς της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Αποτελείται από άλλα τέσσερα μέλη, τον Δημητρά Μανώλη, τον Κουκούδη Κωνσταντίνο, την Κρεββατά Άννια και τον Μουρέλα Κωνσταντίνο και ιδρύθηκε το 2013 όταν συνειδητοποιήσαν ότι είχαν ένα κοινό ενδιαφέρον, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή από πολύ μικρή ηλικία.

To 2016 έλαβαν μέρος στο Minspace Challenge στο οποίο και κέρδισαν όχι μόνο το ταξίδι στην Αμερική αλλά και το τελικό έπαθλο του διαγωνισμού, το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ. Έκτοτε έχουν λάβει μέρος σε 15 εκθέσεις σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, έχουν εργαστεί σε πάνω από 40 projects και έχουν πελάτες σε Ευρώπη και Αμερική. Συνεργάζονται επίσημα με σημαντικές στο χώρο εταιρίες όπως οι Microsoft, Sony, Nintendo, Valve και Oculus.

Περισσότερες πληροφορίες για το 2ο MeetUp στην Πάτρα καθώς και εισιτήρια, μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

•   http://bit.ly/2ndMeetUpPatras

•  facebook.com/MindspaceGreece/

Το Mindspace είναι η ΜΚΟ που έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την επιχειρηματική νοοτροπία μεταξύ των νέων. Να βοηθήσει δηλαδή φοιτητές και νεαρούς απoφοίτους να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Η δράση του στην Πάτρα ξεκίνησε το 2016 και με μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων και διαγωνισμών όπως το Mindspace Challenge το οποίο έχει βοηθήσει τους νέους της Πάτρας να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματικότητα. Μάλιστα, η ομάδα αυτή βραβεύτηκε ως ‘Ομάδα της Χρονιάς’ για το 2018 χάρη στην πολύτιμη δράση της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις