Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και στον Πύργο για τον θάνατο της Δήμητρας Χριστοπούλου - Σήμερα στην Πάτρα η κηδεία

Θλίψη και στον Πύργο για τον θάνατο της ...

Στον Πύργο η ταφή της

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της  όχι μόνο της Αχαΐας αλλά και της Ηλείας, προκάλεσε  ο θάνατος  της δασκάλας Δήμητρας Χριστοπούλου, που «έφυγε» χθες από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, μετά από μια δύσκολη μάχη με ασθένεια.

Η Δήμητρα Χριστοπούλου, υπηρετούσε στο  65ο Δημ. Σχολείο Πατρών αλλά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και στην Ηλεία, αφού καταγόταν από τον Πύργο, τον οποίο και επισκεπτόταν συχνά, μαζί με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Μπαρή, επίσης εκπαιδευτικό και ιδιαίτερα γνωστό στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας, αφού έχει υπηρετήσει την εκπαίδευση από διάφορες θέσεις (Σχολικός Σύμβουλος, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης αλλά και αναπλ. Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας), ενώ είναι και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημ. Συμβουλίου Ερυμάνθου, και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος. Ο ίδιος, την «αποχαιρέτησε» μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο, γράφοντας στη «σελίδα» του: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε, μένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη μας! Καλό παράδεισο γλυκιά μου» που συνοδευόταν από μια φωτογραφία της.

 

Σήμερα η κηδεία της Δήμητρας Χριστοπούλου στον Άγ. Ανδρέα Πατρών


Κηδεύεται σήμερα ο 23χρονος Παναγιώτης Μεζίνης στην Πάτρα

 

 

Ο σύζυγός της, η κόρης τους, οι γονείς και τα αδέλφια της, θα την αποχαιρετήσουν σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, όπου θα τελεστεί η Νεκρώσιμος Ακολουθία, ενώ η ταφή της θα γίνει στο 1ο Κοιμητήριο Πύργου (Άγιοι Πάντες).

 

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις