Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΠΑΝΤΩΣ Η "CAPTAIN MARVEL"

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΛΟΓΩ...

Παίζεται και το «Ένα Όμορφο Αγόρι» στο Πάνθεον που αξίζει να δείτε

Στην Πάτρα λόγω του καρναβαλιού και της κορύφωσης του, η κινηματογραφική κίνηση ήταν επόμενο να είναι πεσμένη. Έτσι το 5ήμερο από την Πέμπτη 7 έως και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 μπορεί η «Captain Marvel» με την Μπρι Λάρσον που έσκισε στο εξωτερικό (155 εκατομμύρια δολάρια άνοιγμα στις ΗΠΑ), να έκανε σε 163 αίθουσες πανελλαδικά κοντά στα 76.000 εισιτήρια σύμφωνα με το flix.gr, στην Πάτρα πάντως στα Odeon Veso Mare πήγε εξαιρετικά μόνο την πρώτη μέρα την Πέμπτη που έσπευσαν οι φανατικοί της Μάρβελ κόμικς.

Ωστόσο ήδη από την Καθαρά Δευτέρα τα πράγματα βαίνουν καλύτερα και τις επόμενες μέρες το φιλμ θα δείξει τη δυναμική του και στην Πάτρα. Στα Odeon Veso Mare όπως μάθαμε την Πέμπτη 7/3/2019 κόπηκαν συνολικά 1200 εισιτήρια για όλα τα προβαλλόμενα φιλμ με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στη «Captain Marvel» ωστόσο το Σάββατο 9/3 ο αριθμός των συνολικών εισιτηρίων έπεσε λόγω καρναβαλιού στα 400 και κάτι, και ακόμη πιο κάτω την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.

Την ίδια ώρα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον όπου ξεκίνησε να παίζεται την Πέμπτη 7/3 το κοινωνικό και πολύ αληθινό φιλμ «Ένα Όμορφο Αγόρι» με τον Στιβ Καρέλ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ που προτάθηκε για τη Χρυσή Σφαίρα β’ ανδρικού ρόλου, τα πήγε μέτρια με περίπου 1000 εισιτήρια πανελλαδικά. Η 2η αίθουσα του Πάνθεον δεν έκανε καθόλου προβολές το σαββατοκύριακο της αποκριάς, οπότε αν θέλετε να δείτε τη συγκεκριμένη ταινία με τον Τιμοτέ Σαλαμέ ως νεαρό που μπλέκει με τον εφιάλτη των ναρκωτικών, σπεύστε αυτές τις μέρες που ξαναξεκίνησαν κανονικά οι προβολές.

Στα Odeon Veso Mare προβάλλεται και «Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης» με τον Άντριου Γκάρφιλντ και τη Ράιλι Κιου που σε 21 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε το 5ήμερο έως και την Καθαρή Δευτέρα 2.322 εισιτήρια καθώς και το Γαλλικό φιλμ «O Τυχοδιώκτης του Παρισιού» με τον Βενσάν Κασέλ που σε 29 αίθουσες πανελλαδικά προσέγγισε τα 5.800 εισιτήρια. Συνεχίζεται στα Odeon Veso Mare και η Οσκαρική «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου με την Ολίβια Κόλμαν που σε 6 εβδομάδες έχει φτάσει αισίως τα 215.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture