Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ANIMATION ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: "ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ-WONDER PARK" ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟDEON ΤΗΣ VESO

ANIMATION ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: "ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ...

Ακούγεται η φωνή του Γιώργου Λιανού

Πρεμιέρα στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ κάνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 το παιδικό animation φιλμ «Το Πάρκο των Θαυμάτων - Wonder Park» σε διανομή από την Odeon και θα προβληθεί κι εδώ στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά με τη φωνή του τραγουδιστή και παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, κ.α.

Ήδη είδαμε το σχετικό διαφημιστικό σποτ να παίζεται και στην τηλεόραση.

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Σκηνοθετική επιμέλεια της Ελληνικής μεταγλώττισης: Φώτης Πετρίδης.

Ακούγονται οι: Γιώργος Λιανός, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Φώτης Πετριδης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μάρκος Σιώνης.

Διάρκεια: 1ώρα και 19 λεπτά.

Το «Wonder Park» είναι μία παραγωγή της Paramount Animation και των Nickelodeon Movies σε συνεργασία με τα Ilion Animation Studios. Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Brianna Denski, Matthew Broderick, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Ken Jeong, Mila Kunis, John Oliver, Kath Soucie, David Cross, Norbert Leo Butz και ο Kevin Chamberlin.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture