Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξαναδείτε την παρέλαση της Κυριακής του Πατρινού Καρναβαλιού μέσα από 90 φωτογραφίες

Ξαναδείτε την παρέλαση της Κυριακής του ...

Η Πάτρα κατέχει τα σκήπτρα του καρναβαλιού

Το πατρινό καρναβάλι του 2019 πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε καρναβαλιστές, στους θεατές και στους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, το τριήμερο της Αποκριάς. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την Κυριακή με τη μεγάλη παρέλαση, όπου 40.000 καρναβαλιστές προσέφερεαν ένα ανεπανάληπτο θέαμα με το χορό, το τραγούδι και την ευρηματικότητά τους.

Για περισσότερες από έξι ώρες οι νέες και οι νέοι της Πάτρας, με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, μετέδιδαν σε όλη τη πόλη και στους χιλιάδες επισκέπτες το εκρηκτικό τους κέφι.

Με τις καλλιτεχνικές και σατιρικές μεταμφιέσεις τους, τις υπέροχες κατασκευές τους και τα καταπληκτικά άρματα των πληρωμάτων, αλλά κυρίως το ανεξάντλητο κέφι, την αστείρευτη φαντασία και την δημιουργικότητά τους, προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα, αποσπώντας τον θαυμασμό των χιλιάδων θεατών.

Φέτος για πρώτη φορά, εμφανίστηκε στο Πατρινό Καρναβάλι ο κινέζικος θίασος «Flying Dragons and Dancing Lions - Team of Cuigezhuang Township», ενώ έπειτα από αρκετά χρόνια φέτος παρήλασε το άνθινο άρμα, που είχε δημιουργηθεί με 40.000 γαρύφαλλα και ήταν αφιερωμένο στον ερχομό της άνοιξης.

Εντυπωσιακά και τα άρματα του Δήμου Πατρέων, πρώτο τον βασιλιά καρνάβαλο που σατίριζε την αστική δημοκρατία, ενώ το άρμα της βασίλισσας, Αναστασίας Ψαρρού, ήταν η ανάπτυξη με τη μορφή ενός εξωπραγματικού τέρατος, του γορίλα Κινγκ - Κονγκ.

Δείτε τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση της Κυριακής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις