Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλύτερα δεν γίνεται από το χθεσινό πάρτυ των πληρωμάτων! Με κοντομάνικα μέχρι το πρωί δίπλα στο υπεραιωνόβιο δέντρο

Καλύτερα δεν γίνεται από το χθεσινό πάρτ...

Από Αργυράκη, Χρυσό, Κοργιαλά, μέχρι Τζορντανέλη, Πολυχρονιάδη και Ουίλιαμς

Γινόταν καλύτερα από πέρυσι; Τελικά, ναι. Ήταν μια μαγική βραδιά χθες τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο πάρτυ - θεσμό των πληρωμάτων στην Apotheosis Stage. Καταρχήν, βοήθησε ο καλός καιρός. Μέσα, αλλά το κυριότερο, έξω, στον υπέροχο κήπο, δίπλα στο υπεραιωνόβιο δέντρο, μέχρι τα ξημερώματα δεν...έπεφτε καρφίτσα.

Με κοντομάνικα χόρευαν οι καρναβαλιστές, υπό τους ήχους του Στέλιου Αποστολόπουλου, ο οποίος όπως μας εκμυστηρεύτηκε έσπασε χθες ένα ρεκόρ. Έπαιζε συνεχόμενα 8 ώρες μουσική και μάλιστα υπαιθρίως. Στο εσωτερικό την μουσική είχαν αναλάβει οι: Γιώργος Κολλιόπουλος - Παναγιώτης Γεωργίου, ενώ επί ένα δίωρο έγινε ...χαμός στο live με αξέχαστη ντριμ τιμ που αποτελείτο από Μπέσυ Αργυράκη, Λάκη Τζορντανέλη και Γιώργο Πολυχρονιάδη, μέχρι Δημήτρη Κοργιαλά, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και Τέρη Χρυσό. Κυρίως η Μπέσυ Αργυράκη ξεσήκωσε τους Πατρινούς Καρναβαλιστές, ειδικά με τον διαχρονικό ...καρναβαλικό ύμνο "Μια θάλασσα γαλάζια".

Η συνταγή κρατάει χρόνια και είναι αναντικατάστατη. Το catering του Talks κορυφαίο, όπως πάντα, το στήσιμο του όλου event από τη διακόσμηση με τα χιλιάδες κρεμασμένα μπαλόνια στον κυρίως χώρο και τις χιλιάδες κρεμασμένες κορδέλες στην είσοδο, μέχρι τους ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και όλα τα χάπενινγκς, ξέπερασαν κάθε προσδοκία.

Από μπέργκερ, χοτ ντογκ, κιμά με πατάτες μέχρι υπέροχα γλυκά (θεϊκές οι πάβλοβες), αλλά και λαγάνες με νηστίσιμα παράωρα... το μενού ήταν απολαυστικό.

Κερασάκι της βραδιάς το αναμνηστικό δώρο με όλα τα απαραίτητα για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς που περιελάμβανε από προφυλακτικά, λουκούμια και ασπιρίνες, μέχρι σοκολάτα υγείας, καραμέλες, τσίχλες και ...βιάγκρα!!! Όλα μαζί σε αμπαλάζ με αυτοκόλλητο που έγραψε "Η κλασσική συνταγή της επόμενης μέρας & του χρόνου μπούλες - 11Μαρτίου 2019".

Είναι ενδεικτικό ότι το facebook έχει πλημμυρίσει από φωτογραφικά στιγμιότυπα. Πάρτε μία πρώτη ιδέα από διαδυκτικές φωτό και θα επανέρθουμε με αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight