Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου 2019

Ζώδια

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει στο προσκήνιο νέες προοπτικές να υλοποιήσετε τους στόχους στα επαγγελματικά σας με πειθαρχημένη συμπεριφορά, έλεγχο και σκληρή προσπάθεια προκειμένου να επιτύχετε νέα ξεκινήματα με αυξημένη παραγωγικότητα μελλοντικά. Θετικά επηρεάζονται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

 

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Ποσειδώνα σε ευνοεί, αλλά και σε μπερδεύει. Η φαντασία σου οργιάζει και σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Προσγειώσου και επικεντρώσου στις δράσεις σου πριν χαθεί η μέρα, μαζί με κάποιες ευκαιρίες. Καινούρια ξεκινήματα θα κάνεις που θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σου. Ίσως όμως να υπάρξει και ένας αποχαιρετισμός σε μια παλιά φιλία. Κάτι παλιό κλείνει τον κύκλο του, κάτι νέο ξεκινά.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το παρελθόν επιστρέφει και σε ταλαιπωρεί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή! Αισθάνεσαι ότι λοξοδρομείς από την πορεία που είχες χαράξει και αυτό σε θλίβει. Μπορείς όμως να αντλήσεις χρήσιμα διδάγματα. Αισθάνεσαι ωστόσο πνευματικά και ψυχικά αδύναμη, έχεις έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σου και είσαι έτοιμη να τα παρατήσεις όλα και να αποτραβηχτείς. Δείξε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σου -κυρίως με το σύντροφό- δεν ευνοείται με το τετράγωνο του Άρη. Άνοιξε την καρδιά σου και μην έχεις μυστικά από εκείνον. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει. Ίσως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ηρεμήσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από τα χίλια που τον ταλαιπωρούν. Χρειάζεσαι ανάπαυση και χαλάρωση που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα από πλανητικής άποψης είναι θετική για σένα και έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό τα πάνω σου. Μην επαναπαύεσαι όμως, γιατί η σιγουριά είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Είναι επίσης μια καλή μέρα να προσαρμόσεις τη διατροφή σου σε πιο υγιεινή βάση και να εντάξεις την άσκηση στο πρόγραμμά σου. Αν και απολαμβάνεις μια καλή υγεία, ποτέ δεν είναι άκαιρο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

 

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να σε ευνοεί διαπρέπεις και κυρίως στον τομέα των ερωτικών κατακτήσεων! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δρέψεις δάφνες στον τομέα αυτό, μιας και η ακτινοβολία σου θα είναι κάτι περισσότερο από αισθητή. Μια σχέση σου μπορεί να δείξει σημάδια εμβάθυνσης και μετεξέλιξης. Θα μπορούσε να είναι μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια σημαντική φιλική σχέση ή μια φιλία που θα γίνει ερωτική σχέση.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο του Άρη συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Τα χειρότερα έχουν περάσει και μπορείς να αντικρίσεις και πάλι τον ήλιο κατάματα, μετά από μια δύσκολη περίοδο. Πήρες τις αποφάσεις που έπρεπε για τις επόμενες κινήσεις σου και μπορείς πλέον να προχωρήσεις μπροστά. Ωστόσο υπάρχει έντονα ο κίνδυνος να ερωτευθείς για μια ακόμη φορά το λάθος για σένα άτομο. Επιτέλους θα πρέπει να ωριμάσεις και να θέσεις νέα κριτήρια για τους επίδοξους ερωτικούς σου συντρόφους.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 22, 14.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στον Κριό σήμερα προβληματίζεσαι. Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύεις κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως στον εαυτό σου. Αυτό να το έχεις κατά νου, καθώς υπάρχει έντονη πιθανότητα, μια νέα ερωτική σχέση να ξεκινήσει σήμερα. Για όσους διατηρούν έναν μακροχρόνιο δεσμό, η κόπωση του χρόνου μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με επένδυση ποιοτικού και δημιουργικού χρόνου με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 29, 8.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα ευκαιρία καριέρας που προκύπτει. Να χαρείς τα νέα, οργάνωσε όμως εγκαίρως και σε ρεαλιστική βάση τα επόμενα βήματά σου. Κάποιο άτομο από το στενό σου περιβάλλον δεν φημίζεται για την εντιμότητά του και το ξέρεις. Με την όψη που επικρατεί σήμερα στο ουράνιο στερέωμα είναι καιρός να το απομακρύνεις για να μπορείς να ηρεμήσεις.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 22, 16.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γίνεσαι ανυπόμονη με το τρίγωνο του Πλούτωνα να σου δίνει ενέργεια! Αισθάνεσαι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σε χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλεις να απαλλαγείς από τα δεσμά της καταπίεσης. Κάν’ το το για να ανασάνεις. Μια καινούρια επαγγελματική ευκαιρία όμως βρίσκεται μπροστά σου και περιμένει να την αδράξεις. Κάτι εξαιρετικά σημαντικό μπορεί να ξεκινήσει σήμερα που θα αλλάξει την επαγγελματική σου πορεία προς το καλύτερο.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 31, 8.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να επανεξετάσεις με το τρίγωνο του Άρη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου, την πορεία της ζωής σου και να βρεις τη βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σε έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να πάρεις χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον. Έχεις ταλέντα και ικανότητες, αλλά πολύ συχνά δεν τα χρησιμοποιείς όπως και όπου πρέπει. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που οι ενέργειές σου ή η παθητικότητά σου θα σε βλάψει. Έχετε το νου σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρίγωνο του Ουρανού συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Κάποια πράγματα που διαισθανόσουν ότι δεν πήγαιναν καλά τον τελευταίο καιρό, ήρθε η πραγματικότητα να σε επιβεβαιώσει. Αποδέξου όσα ήρθαν στην επιφάνεια και προχώρησε μπροστά όσο πιο γρήγορα μπορείς. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να γίνει, τι να κάνεις με την καριέρα ή την προσωπική σου ζωή και αφού κατασταλάξεις να αναλάβεις δράση για την υλοποίηση των στόχων σου. Δεν ωφελεί να μεμψιμοιρείς.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή θα φέρει η μέρα, και μάλιστα σημαντικές. Άτομο του περιβάλλοντός σου, φιλικού ή επαγγελματικού, θα κάνει ένα συναισθηματικό άνοιγμα και θα σε εκπλήξει. Η Σελήνη από τον Κριό και από το 2ο οίκο σου δίνει δύναμη να πάρεις αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

 

Πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being