Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Η Πάτρα γιορτάζει – Έκρηξη κεφιού στο Καρναβάλι- Οι Στρατηγοί, ο κινέζικος δράκος και η Νυχτερινή Ποδαράτη

Η Πάτρα γιορτάζει – Έκρηξη κεφιού στο Κα...

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Απογειώνεται το κέφι στην Πάτρα καθώς σήμερα κι αύριο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Ήδη η αχαϊκή πρωτεύουσα έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι καταφθάνουν με κάθε μέσο ενώ τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, αλλά και του ΟΣΕ έχουν πυκνώσει. Όπως επισημαίνουν οι επαγγελματίες του κλάδου τα ξενοδοχεία τόσο της Πάτρας όσο και της ευρύτερης περιοχής έχουν πληρότητες που αγγίζουν και το 100%.

 

Και το καρναβάλι αρχίζει! Στους δρόμους της Πάτρας τα άρματα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Το σημερινό πρόγραμμα το εκδηλώσεων που δίνουν τον ρυθμό περιλαμβάνει τους «Στρατηγούς του Πατρινού Καρναβαλιού», καθώς και την Νυκτερινή Ποδαράτη παρέλαση.

-Το ραντεβού των Στρατηγών έχει δοθεί για τις 12:00 το μεσημέρι οπότε και αναμένεται στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού η άφιξη του Προέδρου και μέγα επενδυτή Ντόναλντ Τροπ και της συζύγου του Μελάνιας Σουπιάς. Το προεδρικό ζεύγος θα συνοδεύουν η βασίλισσα Ελισάβετ,  ο πρίγκιπα Φίλιππος και ο πρίγκιπας Καρολίνος.

 

Τα έξοδα του Καρναβαλιού! Πόσα θα χρειαστεί να χαλάσεις για "να μάθεις τι θα πει Πατρινός"

 

Οι «προγραμματικές δηλώσεις» θα γίνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στις 12:30 και εν συνεχεία οι Στρατηγοί θα ξεναγήσουν τους φιλοξενούμενούς τους στην Πάτρα, συνοδεία της Πάντας και των σοκολατοριχτών που θα γλυκάνουν τον κόσμο με 8.000 σοκολάτες.

-Για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί η Νυχτερινή Ποδαράτη παρέλαση των πληρωμάτων και των αρμάτων του Δήμου κατά μήκος της οδού Κορίνθου.

 

Αυτή είναι η σειρά παρέλασης των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού

 

-Η μέρα ολοκληρώνεται με το 4ο Μπουρμπούλι στο οποίο θα εμφανιστούν ο Πασχάλης και η Σοφία Αρβανίτη (21:00 Royal Theater).

 

"Καρναβάλι με ...ΠΑΣΟΚ" - ΚΛΙΚ στο πάρτι με το Γιάννη Φλωρινιώτη

 

-Την Κυριακή κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι του 2019 με την Μεγάλη Παρέλαση που ξεκινάει στις 14:00 και την Τελετή Λήξης που περιλαμβάνει το κάψισμο του βασιλιά καρνάβαλου, σόου με βεγγαλικά και πάρτι με τους Λοκομόντο στον Μόλο της Αγίου Νικολάου (21:00).

 

Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Πάτρα, πού απαγορεύεται η στάθμευση - ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις κυκλοφορίας

 

Τον δικό τους τόνος στις παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής θα δώσουν και οι δράκοι του εκλεκτού κινέζικου θιάσου θίασος Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township.

 

Πάτρα: Εντυπωσίασαν "Τα Καλύτερά μας" στην πλ. Γεωργίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019