Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζέισον Πρίστλει για το θάνατο του Λουκ Πέρι: Καληνύχτα Γλυκέ Πρίγκιπα

Ο Τζέισον Πρίστλει για το θάνατο του Λου...

Είχαν παίξει παρέα στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Ο θάνατος του Aμερικανού ηθοποιού Λουκ Πέρι σε ηλικία 52 ετών, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο συγκλόνισε το Χόλυγουντ και όχι μόνο. Οι αποχαιρετισμοί από τους ανθρώπους με τους οποίους ο αγαπητός ηθοποιός και ίνδαλμα της δεκαετίας του ’90, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής και της καριέρας του συνεχίζουν με την ίδια ένταση και συγκίνηση.

Με καθυστέρηση (είχε ανεβάσει αρχικά ένα σύντομο μήνυμα) τον αποχαιρέτησε και ο συμπρωταγωνιστής του, Τζέισον Πρίστλεϊ, ο Μπράντον από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

«Μου πήρε μερικές μέρες να αποφασίσω πώς να γράψω αυτό εδώ... Ο αγαπημένος μου φίλος εδώ και 29 χρόνια, Λουκ Πέρι, ήταν ένας από πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους που νοιάζονταν πραγματικά... Ο Λουκ δεν ήταν μόνο ένας σταρ, αλλά ένα απίστευτα φωτεινό φως που έσβησε πολύ νωρίς... και γι' αυτό, εγώ και τόσοι άλλοι, νιώθουμε τόσο πόνο σήμερα. Αν είχες την καλή τύχη να γνωρίζεις τον Λουκ, να τον έχεις συναντήσει στο δρόμο σου, ξέρω ότι είσαι επίσης στεναχωρημένος σήμερα... το κερί που φωτίζει διπλά καίγεται μόνο μέχρι τη μέση... κάηκες, τόσο φωτεινά Λουκ... Καληνύχτα Γλυκέ Πρίγκιπα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight