Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η… «προεκλογική» κοσμογονία ασφάλτου στην Αρόη ανακουφίζει και... συζητιέται- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η… «προεκλογική» κοσμογονία ασφάλ...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Περίπου δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και ξαφνικά η Αρόη, μια από τις ξεχασμένες επί χρόνια συνοικίες της Πάτρας, έγινε εργοτάξιο. Τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την ασφαλτόστρωση των κεντρικών δρόμων της περιοχής έχουν πάρει «φωτιά» και δουλεύουν σχεδόν καθημερινά για να τελειώσουν τις εργασίες το συντομότερο δυνατόν.

Η αρχή έγινε με την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που είχαν προκαλέσει στην οδό Αρόης οι ρίζες της αιωνόβιας κουκουναριάς που αποτελεί το δέντρο-σύμβολο της συνοικίας. Μετά από έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες, το τούμπι εξαφανίστηκε,  ο δρόμος στρώθηκε και πάλι κανονικά,  ενώ η τσιμεντένια βάση του δέντρου βάφτηκε κίτρινη για να φαίνεται τα βράδια.

Στην συνέχεια σειρά πήραν οι βασικές οδικές αρτηρίες της περιοχής όπως η Συνταγματάρχου Ζήση, η Διονύσου, η Αρόης και αύριο Τετάρτη η Αγίου Κωνσταντίνου.

 

 

Για τους υπόλοιπους δρόμους η τύχη τους αγνοείται με τους κατοίκους να ευελπιστούν ότι ο Δήμος δεν θα μείνει μόνο σε κάποια μπαλώματα που ήδη έγιναν καθώς τα προβλήματα είναι μεγάλα.

Όπως επανειλημμένα όλο το προηγούμενο διάστημα έχει αναδείξει το thebest.gr οδοί με αρκετή κίνηση όπως η Ναυπάκτου, η Κορώνης, η Αμφίσσης, η Αιτωλικού, η Πρεβέζης, η Αγρινίου, η Ερατινής, η Μαντά και άλλες είναι σε τραγική κατάσταση. Το οδόστρωμα είναι σπασμένο σε πολλά σημεία, οι λακκούβες είναι μεγάλες και γενικώς η κυκλοφορία Ι.Χ. και δικύκλων είναι εξαιρετικά δύσκολη.

 

 

Ως προς την ανταπόκριση τώρα της δημοτικής Αρχής της Πάτρας στο επιτακτικό αίτημα των συμπολιτών της Αροής για άσφαλτο, οι απόψεις διίστανται. Υπάρχουν εκείνοι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Δήμου κι επισημαίνουν ότι η συνοικία είχε να δει έργα εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Δεν λείπουν όμως κι εκείνοι, οι οποίοι είναι αρκετοί, οι οποίοι επισημαίνουν ότι εάν δεν είχαμε σε λίγο καιρό εκλογές κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για το τι συμβαίνει έξω από τα σπίτια τους και για το γεγονός ότι οι ίδιοι όλο το προηγούμενο διάστημα έσπαγαν τα οχήματά τους…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις