Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Οι Κινέζοι ξεναγήθηκαν σε Βούντενη και Αρχαιολογικό Μουσείο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι Κινέζοι ξεναγήθηκαν σε Βούντεν...

Φάνηκαν να εντυπωσιάζονται από τα εκθέματα

Η πολυμελής Κινέζικη αντιπροσωπεία που βρίσκεται στην Πάτρα από την Τετάρτη, ξεναγήθηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019 στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης καθώς και στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Μαζί τους στη ξενάγηση ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων. Τα μέλη της Κινέζικης αντιπροσωπείας έχουν έρθει προσκεκλημένα του Πατρινού Καρναβαλιού και μάλιστα θα λάβουν μέρος σε αυτό με το χαρακτηριστικό δρώμενο του Κινέζικου δράκου που θα παρουσιαστεί τόσο στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου όσο και στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 10/3, από το θίασο Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης, ο Δήμαρχος τόνισε την σημαντικότητα που έχει αυτός για την περιοχή προσθέτοντας ότι ο σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος της Βούντενης έπαψε να είναι χωρίς οδική πρόσβαση με αποτέλεσμα σήμερα ο επισκέπτης να έχει άμεση πρόσβαση στον πολιτιστικό πλούτο που υπάρχει στην περιοχή της Βούντενης & στους Μυκηναϊκούς τάφους της.

Οι Κινέζοι έδειξαν εντυπωσιασμένοι τόσο από την Βούντενη, απ’ όπου ατένισαν και τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου όσο και από τα εκθέματα στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Τέλος με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας ο Δήμαρχος μοίρασε κόκκινα γαρύφαλλα και ευχές στις εργαζόμενες στον Αρχαιολογικό χώρο.

Οι φωτ. που ακολουθούν είναι Καραβαγγέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019