Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To Πανεπιστήμιο Πατρών θα δώσει το παρών στην 6η Έκθεση Patras IQ

To Πανεπιστήμιο Πατρών θα δώσει το παρών...

Στις 12 με 14 Απριλίου 2019 στο κτίριο Β1 του Νότιου Λιμένα

H 6η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ, αναμένεται ν’ ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στο κτίριο Β1 του Νότιου Λιμένα Πατρών και για 3 ημέρες, έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Η έκθεση θα φιλοξενήσει ερευνητικούς, εκπαιδευτικούς και αναπτυξιακούς φορείς, νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και τεχνοβλαστούς καθώς και συμπράττοντα σχήματα (ερευνητικά εργαστήρια και νεοφυείς επιχειρήσεις) που συνεργάζονται για την υλοποίηση καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών, πλαισιωμένη από σειρά εκδηλώσεων και διαγωνισμών.

Αυτή την χρονιά η PATRAS IQ 2019 σκοπεύει να πλησιάσει περισσότερο στην επίτευξη των στόχων της και για τον λόγο αυτό τα περίπτερα που θα προέρχονται από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, θα εκθέτουν κατά κύριο λόγο ώριμες ιδέες οι οποίες μπορούν να έχουν επενδυτικό ενδιαφέρον.

Συνεπώς, κάθε περίπτερο θα αντιστοιχεί και σε μια πρόταση-προϊόν που προήλθε από την ερευνητική δραστηριότητα του αντίστοιχου φορέα. Το στήσιμο του περιπτέρου, ο τρόπος έκθεσης και η εμφάνιση της ιδέας θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Καθώς η προθεσμία δέσμευσης περιπτέρων εκπνέει στις 20.3.2019 (για εγγραφές έως 16/3/2019 εφαρμόζεται εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική), όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν άμεσα την ηλεκτρονική τους αίτηση για την ένταξή τους στη διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Patras IQ 2019 μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο:https://www.patrasiq.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά