Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Οι κάτοικοι της Αγυιάς βγήκαν στον δρόμο για να δουν τον κινέζικο δράκο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι κάτοικοι της Αγυιάς βγήκαν στο...

Που θα βρεθεί απόψε η αντιπροσωπεία από την Κίνα

Εντυπωσιακή ήταν η απογευματινή εμφάνιση του κινέζικου θιάσου Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township χθες στην Αγυιά. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του κόσμου που την παρακολούθησε. Οι συμπολίτες απόλαυσαν το θεαματικό δρώμενο με τον κινέζικο δράκο που προσέφεραν οι κινέζοι καλλιτέχνες διασχίζοντας την οδό Νοταρά και καταλήγοντας στην πλατεία Ντε Μιράντα έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλεκτός θίασος που πρώτη φορά δίνει παραστάσεις στην Ευρώπη και στην χώρα μας, βρίσκεται στην Πάτρα και συμμετέχει στο Καρναβάλι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του  θιάσου, το τριήμερο, περιλαμβάνει τα εξής

-Παρασκευή 8 Μάρτη στα Ζαρουχλέϊκα στις 18.30. Σε συνεργασία με το Νότιο Διαμέρισμα. Παρέλαση επί  των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, Άνοδος Ανθείας, Ευβοίας, Κεντρική πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, οδός Φιλίππου- Ολυμπιάδος, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.

-Σάββατο 9 Μάρτη, ξενάγηση στο Κάστρο στις 10 π.μ., συνάντηση στο Δημαρχείο στη 1:30 μ.μ. μαζί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, και συμμετοχή στην βραδινή παρέλαση του Καρναβαλιού, στις 5.30 μ.μ.

-Κυριακή 10 Μάρτη θα συμμετάσχει στις 2 μ.μ. στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού και στις 8.30 μ.μ. στην εκδήλωση καύσης του Καρνάβαλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019