Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έργα οδοποιίας και αθλητικών εγκαταστάσεων στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Έργα οδοποιίας και αθλητικών εγκαταστάσε...

Η ημερήσια διάταξη

Η έγκριση προτάσεων για την ένταξη σειράς έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.

Ειδικότερα, μεταξύ των έργων που δρομολογούνται είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των δικτύων ύδρευσης των πυρόπληκτων οικισμών Κουνινά Κερνίστα Λόφος και Καλυβίτης στη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, όπως και στην Τ.Κ. Άνω Διακοπτού». Αντιστοίχως το περιφερειακό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την πρόταση για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων παρεμβάσεων για βελτιώσεις οδικών αρτηριών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Επίσης, τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα προβλέπεται η αναβάθμιση των γηπέδων στο Τραγανό και στις Θίνες Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού, αλλά και η υποβολή πρότασης για ένταξη της αναβάθμισης του γηπέδου Παναιτωλικού και η διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις