Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Ελληνικό Cocktail 2019: Η συνταγή της επιτυχίας με CASTRO SPIRITS!

Ελληνικό Cocktail 2019: Η συνταγή της επ...

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Cocktail – HORECA Beer & Spirits Show 2019

Η Τεντούρα Κάστρο και το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο αποτέλεσαν βασικά συστατικά του cocktail που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία «Ελληνικό Cocktail» του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος cocktail που διοργάνωσε η Hellenic Barmen Association (Beer & Spirits Show 2019, 14η HORECA, Αθήνα). Δημιουργός και νικητής ο Νικόλαος Κωνσταντινίδης από τη Θεσσαλονίκη.

Ενώ, το Bitteráneo Mediterranean Thyme Bitters απογείωσε γευστικά το cocktail που κατέκτησε τη 2η θέση στην ίδια κατηγορία – δημιουργία του Χρήστου Αγκόρτζα, επίσης από τη Θεσσαλονίκη.

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στον τελικό της κατηγορίας Ελληνικό Cocktail επέλεξαν να διαγωνιστούν και αυτή τη χρονιά με προϊόντα ΚΑΣΤΡΟ, γεγονός που τα καθιστά τα πλέον αντιπροσωπευτικά για τη δημιουργία πρωτότυπων, ποιοτικών cocktails με ελληνικές γεύσεις και αρώματα. Συμμετοχές με προϊόντα ΚΑΣΤΡΟ υπήρξαν και στην κατηγορία Classic Cocktail.

Η Τεντούρα Κάστρο, το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο και το Bitteráneo Mediterranean Thyme Bitters παράγονται από 100% φυσικά εκχυλίσματα, όπως, άλλωστε, όλα τα προϊόντα της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ. Η Τεντούρα Κάστρο είναι το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας, το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο παράγεται από τις καλύτερες ποικιλίες αχαϊκών περγαμόντων και το Bitteráneo Mediterranean Thyme Bitters από φύλλα και άνθη θυμαριού που συλλέγονται στην Κρήτη και τη Χίο. Και τα τρία αποτελούν εγγύηση ποιότητας για κάθε συνταγή cocktail με ελληνικό ή μεσογειακό χαρακτήρα και όχι μόνο!

Συγχαρητήρια στο Νικόλαο και το Χρήστο για την επιτυχία τους, αλλά και σε όλους τους διαγωνιζόμενους bartenders και τις διαγωνιζόμενες barladies που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους για άλλη μία φορά. Σας ευχαριστούμε όλους για την επιλογή σας και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life