Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βγαίνει την Πέμπτη 7/3 στην Ελλάδα το φιλμ "Το Μυστικό της ασημένιας λίμνης"

Βγαίνει την Πέμπτη 7/3 στην Ελλάδα το φι...

Με τον Άντριου Γκάρφιλντ

Σε διανομή από την Σπέντζος Φιλμ θα δούμε στις Ελληνικές αίθουσες από αυτή την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 το Αμερικάνικο φιλμ μυστηρίου «Το Μυστικό της ασημένιας λίμνης – Under the silver lake», διάρκειας 2 ωρών και 14 λεπτών, σε σενάριο και σκηνοθεσία του 45χρονου David Robert Mitchell του φιλμ τρόμου «It follows».

Με τους: Andrew Garfield, Riley Keough και Topher Grace.

Περίληψη :

Ο Σαμ είναι ένας απογοητευμένος 33χρονός που βρίσκει μια μυστηριώδη γυναίκα, την Σάρα να «πλατσουρίζει» στη κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος που κατοικεί. Όταν αυτή εξαφανίζεται, ο Σαμ  ξεκινάει μία σουρεαλιστική αναζήτηση στο Los Angeles για να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της. Ξαφνικά βρίσκεται χαμένος στα πιο ζοφερά και μυστηριώδη βάθη της παρανομίας του Los Angeles.

Η ταινία «Under the Silver Lake» είχε πρωτοσυζητηθεί όταν προβλήθηκε στο περασμένο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ήταν μάλιστα στο διαγωνιστικό πρόγραμμα για τον Χρυσό Φοίνικα.

Έχει ήδη προβληθεί στη Γαλλία ενώ στις ΗΠΑ μετά από κάποιες αναβολές θα βγει στις αίθουσες στις 19 Απριλίου 2019 από την εταιρεία A24. Το «Under the Silver Lake» όπως διαβάσαμε, δίχασε κατά κάποιο τρόπο τους κριτικούς. Οι έως τώρα εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει το 1,7 εκατ. δολάρια. Πιθανόν το φιλμ να έρθει και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture