Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κούγιας για το επεισόδιο με Λαζόπουλο: Δεν μου είπε «κάνε πίσω ρε» η Μαρινέλλα

Κούγιας για το επεισόδιο με Λαζόπουλο: Δ...

Ο γνωστός ποινικολόγος ζητά να μάθει τον συντάκτη του ρεπορτάζ

Οργισμένη διάψευση από τον Αλέξη Κούγια για το επεισόδιο που φέρεται να είχε σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών με τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο. Ο γνωστός ποινικολόγος, με εξώδικό του προς την εφημερίδα “Espresso”, διαψεύδει κατηγορηματικά πως η Μαρινέλλα επενέβη στον καβγά και του είπε «κάνε πίσω ρε».

Η εξώδικη δήλωση του Αλέξη Κούγια προς την εφημερίδα έχει προς εξής:

«Εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσης θέλω να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση, ποιος είναι ο πραγματικός συντάκτης του σκόπιμα χωρίς υπογραφή, γεμάτου ψεύδη και ανακρίβειες, σημερινού δημοσιεύματός σας, τόσο στην πρώτη σελίδα, όσο και στις εσωτερικές σελίδες 4 και 5 σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου.

Επειδή, δεν περίμενα ποτέ ότι ο Γιάννης Φιλιππάκης θα έφτανε σε τόσο χαμηλό σημείο ώστε να επιτρέψει σε συντάκτη ή συντάκτες του να κατασκευάσουν ένα τόσο εμετικό κείμενο.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΠΩΣ εγγράφως μου απαντήσετε ποιος σας έδωσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν η Μαρινέλλα, της οποίας σημειωτέον έχω υπάρξει δικηγόρος και η οποία είναι και κουμπάρα μου, γιατί βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη (ήταν εβραϊκής θρησκείας) την αείμνηστη πρώτη γυναίκα μου και μας πάντρεψε, συμμετείχε δήθεν στο επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου και δήθεν απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε «κάνε πίσω ρε».

Από τα πρόσωπα που ήταν στο τραπέζι, συμμετείχε μόνο ο προσωπικός μου φίλος και ιατρός μου Ηλίας Πολιτάκης και δεν συμμετείχε κανένα άλλο πρόσωπο, ούτε η πρώην ιδιοκτήτρια του «Υγεία», ούτε ένας από το άλλο ζεύγος που είναι φίλοι μου πολλά χρόνια.

Ποτέ κανείς δεν με έδιωξε από το νυχτερινό κέντρο και παρακολούθησα μέχρι το τέλος το πρόγραμμα μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου.

Όσο για τις υπόλοιπες ψευδείς αναφορές σας και τις υπόλοιπες  συκοφαντίες και ανακρίβειες ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα τα πούμε στα Δικαστήρια και αυτή την φορά συγγνώμη δεν έχει, θα πληρώσετε πολλά, εφόσον βέβαια υπάρχετε.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα στεναχωρηθεί τόσο πολύ ο κ. Φιλιππάκης για την αθώωση των υπευθύνων του ομίλου Παραπολιτικά, των οποίων ήμουν δικηγόρος στη μήνυση που τους είχε κάνει για την αποκάλυψη που έκαναν για το πώς απέκτησε τον τίτλο της Espresso από τον απατεώνα Κυριακίδη, αυτόν που έχει εξαφανισθεί από την Ελλάδα και κρύβεται στην Κύπρο και από μία εταιρεία, η οποία ήταν εταιρεία – σφραγίδα και τώρα δεν υπάρχει.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight