Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tα πρώτα λόγια του Αυστραλού επιχειρηματία μέσα από το νοσοκομείο, μετά την έκρηξη στη Γλυφάδα

Tα πρώτα λόγια του Αυστραλού επιχειρηματ...

Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

Να ξετυλίξουν το κουβάρι και να ανακαλύψουν ποιος βρίσκεται πίσω από την έκρηξη που συντάραξε την Γλυφάδα το πρωί της Παρασκευής (01/03/2019) και είχε στόχο 56χρονο Αυστραλό επιχειρηματία με καταγωγή από τον Λίβανο επιχειρούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος σώθηκε από θαύμα αφού τον έβγαλε από το φλεγόμενο πολυτελές αυτοκίνητό του ένας περαστικός, ο οποίος τον τράβηξε έξω με κίνδυνο της ζωής του

 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το αυτοκίνητο είχε παγιδευθεί με εκρηκτικά έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στην Γλυφάδα και ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε όταν τον είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο με τηλεχειρισμό.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το Newsit, ο επιχειρηματίας από την Αυστραλία, είπε ότι βρίσκεται τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Ελλάδα αναζητώντας επενδυτικές ευκαιρίες εκ μέρους αυστριακού επιχειρηματία στο Ντουμπάϊ. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με Αυστραλιανά ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν έρθει στην Ελλάδα και φεύγοντας από την Αυστραλία, όπου είχε ανοικτούς λογαριασμούς, έμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα στο Ντουμπάι.

Ο ίδιος, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά από την έκρηξη και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, δηλώνει ότι δεν μπορεί να ξέρει ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση. «Ήρθα στην χώρα σας πριν από 2,5 χρόνια γιατί είναι μια όμορφη και ηλιόλουστη χώρα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Είπε ακόμα ότι η γυναίκα του βρίσκεται στην Αυστραλία και πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα. Περιγράφοντας την καθημερινότητά του στους αστυνομικούς, είπε ότι, το πρωί πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο και στην συνέχεια πηγαίνει στο γυμναστήριο. «Το ίδιο, έκανα και την ημέρα που έγινε η επίθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι έχουν ζητήσει και αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την Interpol για το προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου και πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι όσο ο άνθρωπος αυτός είναι στην χώρα μας δεν έχει απασχολήσει τις αρχές για κανέναν λόγο μέχρι σήμερα. Τονίζουν επίσης ότι αναφορικά με τα όσα γράφονται για το παρελθόν του στα ΜΜΕ της Αυστραλίας, δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής καμία σύνδεση του συγκεκριμένου ανθρώπου με άλλες υποθέσεις όπως αυτή της δολοφονίας του ελληνοαυστραλού, Γιάννη Μακρή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις