Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φορώντας...κίτρινα γιλέκα η περιοδεία Αλεξόπουλου στις Νότιες Συνοικίες της Πάτρας

Φορώντας...κίτρινα γιλέκα η περιοδεία Αλ...

Στην περιοχή του Ψαροφαϊου το πρωί του Σαββάτου

Δεν είναι ασυνήθιστο μέλη πολίτικων ομάδων κατά τις περιοδείες τους να φοράνε ίδια μπλουζάκια. Η παράταξη Αλεξόπουλου για το Δήμο Πατρέων επέλεξε να φοράει κίτρινα γιλέκα στα οποία απεικονίζεται το λογότυπο του συνδυασμού. Μια επιλογή που συγκέντρωσε τα βλέμματα πολιτών κάποιοι εξ των οποίων θυμήθηκαν τα κίτρινα γιλέκα των Γαλλικών κινητοποιήσεων. Άραγε υπάρχει σχέση η πρόκειται για σύμπτωση;

Συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προσδοκίες που έχουν για το μέλλον

 

Το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά» περιόδευσε στην περιοχή του Ψαροφαϊου.

«Μιλάμε με τους πολίτες για θέματα που αφορούν το γενικότερο πλαίσιο, για το πως θέλουνε την Πάτρα την επόμενη μέρα, αλλά και το ειδικό πλαίσιο που αφορά τη γειτονιά του καθενός, το άμεσο περιβάλλον της καθημερινότητάς του, αυτό που πρέπει  να αλλάξει για να βελτιωθεί η ζωή του» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος.

«Έχουμε πει από την αρχή πως δεν θα είμαστε κλεισμένοι στα γραφεία μας, δεν θα είμαστε η ελίτ, αλλά αυτοί που μιλάνε με τον κόσμο καθημερινά, που  δίνουμε στους πολίτες να κατανοήσουν ότι είμαστε ένα κομμάτι από αυτούς, γιατί αυτός ο συνδυασμός είναι ξεκάθαρα ένας αντικατοπτρισμός της κοινωνίας. Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε με τον κόσμο, το αντίθετο, θέλουμε να ακούμε τον κόσμο, να συμπληρώνουμε και να βελτιώνουμε το πρόγραμμά μας με τις απόψεις και τις προτάσεις που μας καταθέτουν καθώς κανένας δεν  γνωρίζει καλύτερα την περιοχή του από αυτόν που την ζει καθημερινά. Κανένας μηχανισμός δεν θα μας οδηγήσει στη νίκη, παρά μόνο η δύναμη της κοινωνίας όπως τη βλέπουμε καθημερινά μέσα από την αγάπη με την οποία μας περιβάλλει, γιατί ο κόσμος έχει το δικό του αλάνθαστο κριτήριο.

Ιδίως οι άνθρωποι των νότιων συνοικιών που ζουν επί χρόνια στο φάσμα της εγκατάλειψης, αλλά  έχουν περηφάνεια και δύναμη και είναι αποφασισμένοι να απαιτήσουν αυτά που δικαιούνται σε μια πόλη που δεν θα είναι δύο ταχυτήτων, αλλά θα αναπτύσσεται ισόρροπα από το ένα της άκρο μέχρι το άλλο.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις