Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο νεότερος... συνταξιούχος της Ελλάδας είναι 31 ετών και μοντέλο !

Ο νεότερος... συνταξιούχος της Ελλάδας ε...

Δείτε ΦΩΤΟ

Γιος ιπτάμενου, ο Ζώης Σημαντήρας μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία το 2000 όπου υπηρέτησε για 11 χρόνια ως μόνιμος επισμηνίας. Παράλληλα με την Πολεμική Αεροπορία ο Ζώης Σημαντήρας δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Εκεί, στη νύχτα, γνωρίζεται με τον Μάκη Τσέλιο. Μια γνωριμία που θα του αλλάξει η ζωή καθώς ξεκινά δειλά δειλά το μόντελινγκ.

Ο Ζώης Σημαντήρας παραμένει στο στράτευμα, συνεχίζει την καριέρα του στο μόντελινγκ και ταυτόχρονα αρχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς. Αρχικά άνοιξε ένα κομμωτήριο το οποίο δεν πήγε καλά, στη συνέχεια ένα κλαμπ, το οποίο επίσης απέτυχε και ακολούθως ένα κέντρο solarium.

Το 2011, καθώς διένυε το 31ο έτος της ζωής του βγήκε στη σύνταξη, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Προχθές όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Πρωινού για τη σύνταξη είπε ότι δεν καταλαβαίνει το σάλο που δημιουργήθηκε. «Όλα αυτά που γράφτηκαν και που διαβάσατε είναι απολύτως νόμιμα, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να απολογούμαι για αυτό. Ισχύει ότι έχω πάρει σύνταξη. Με ενόχλησε, όχι που βγήκε στη δημοσιότητα, αλλά το πώς βγήκε. Όταν σου παίρνουν συνέντευξη για ένα liestyle περιοδικό και βγαίνει αυτό κάπως αλλιώς, δεν μ' αρέσει. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω έκταση στο θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight