Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Οδυσσέας Λαμτζίδης εξηγεί στους Πατρινούς φοιτητές τι είναι η καμπάνια χρηματοδότησης που τον "έστειλε" στο ΜΙΤ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Οδυσσέας Λαμτζίδης εξηγεί στους Πατριν...

Μίλησε στο 1ο MeetUp του mindspace

Το πώς κατάφερε να συγκεντρώσει μέσω crowdfunding το ποσό των 10.000 ευρώ το οποίο χρησιμοποίησε για να συμμετάσχει στο MIT Bootcamp 2018, κερδίζοντας μάλιστα και το 1ο βραβείο εξήγησε με λεπτομέρειες στους συμμετέχοντες του MeetUp, της νέας δράσης του Mindspace που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάτρα, ο φοιτητής του πανεπιστήμιου Πατρών Οδυσσέας Λαμτζίδης.

Επιστρέφει στην Πάτρα σήμερα ο πολυμήχανος Οδυσσέας Λαμτζίδης που συγκέντρωσε με crowdfunding 9.000 δολάρια,πήγε στη Βραζιλία και κέρδισε διαγωνισμό του ΜΙΤ!

Ο Οδυσσέας που μάλιστα ήταν υπεύθυνος για την έναρξη του Mindspace στην Πάτρα το 2016, τώρα, προσπαθεί να μεταφέρει στην φοιτητική κοινότητα τα όσα έμαθε στο MIT Bootcamp , με την καινούρια πρωτοβουλία του jfdoit.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν με τον Οδυσσέα για το πως ένας φοιτητής μπορεί να γίνει πιο ενεργός, να αδράξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και να αλλάξει το περιβάλλον γύρω του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις