Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 148): Καθορίζονται θέσεις διπλοπαρκαρίσματος στην Πάτρα

Αποκλειστικό (Νο 148): Καθορίζονται θέσε...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Σε επιλεγμένους οδούς με ακριβό αντίτιμο

Στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 74.567.098 ευρώ ετησίως αναμένονται τα έσοδα του Δήμου Πατρέων μετά την απόφαση που πήρε για την ενοικίαση θέσεων διπλοπαρκαρίσματος.

Στο πλαίσιο μέτρων για την πάταξη αυτής της κακής συνήθειας τουλάχιστον στο κέντρο της Πάτρας, Δήμος και Τροχαία δοκίμασαν τα πάντα, όμως τίποτα δεν άλλαξε και μοιραία «σήκωσαν ψηλά τα χέρια», παραιτήθηκαν κάθε προσπάθειας.

Το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα όπως τουλάχιστον ο Δήμος εκμεταλλευτεί το γεγονός, αφού δεν γίνεται να το πατάξει.

Έτσι από την οδό Τριών Ναυάρχων έως την Καρόλου και από την Όθωνος Αμαλίας έως την Υψηλάντου θα επιτρέπεται το διπλοπαρκάρισμα, με συγκεκριμένο, ακριβό πάντως, αντίτιμο.

Το εισιτήριο θα δίνεται, όπως και για τις κανονικές θέσεις, σε ειδικά σημεία πώλησης και θα κοστίζει 2 ευρώ για μισή ώρα, 4 ευρώ την ώρα, 8 ευρώ έως δύο ώρες και 10 ευρώ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι θέσεις είναι προνομιούχες γι’ αυτό και κοστίζουν ακριβά, αφού ο οδηγός μπορεί να φύγει όποτε θέλει, σε αντίθεση με αυτόν που έχει παρκάρει δίπλα στο πεζοδρόμιο και θα περιμένει να φύγει ο …διπλοπαρκαρισμένος.

Μα αυτό γίνεται ούτως ή άλλως.

Στον Δήμο Πατρέων είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να διατίθενται συγκεκριμένες προνομιούχες θέσεις (όπως π.χ. στην Κορίνθου) με καθεστώς μακράς ενοικίασης (300 ευρώ το μήνα π.χ.), ενώ ζήτησε οδηγίες από την Γέφυρα ΑΕ για το πως θα εφαρμόσει το σύστημα στάθμευσης μετ’ επιστροφής.

Δηλαδή μετακινείς -για μισή ώρα π.χ.- το αυτοκίνητό σου και μπορείς να επιστρέψεις χωρίς επιπλέον χρέωση για να το διπλοπαρκάρεις ξανά.

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 147): Τεράστιο πάρκινγκ κάτω από την Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα