Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες on camera δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα στο αεροδρόμιο

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες on camera δηλώσεις της ...

Ήρθε από το Λονδίνο όπου ηχογράφησε το τραγούδι "Better love" με το οποίο πάει στην Γιουροβίζιον

Την παρομοιάζουν και τη συγκρίνουν με την Έιμι Γουάινχαουζ και αυτό την κολακεύει. Ο λόγος για την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται πάνω από έξι χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο Κατερίνα Ντούσκα, η οποία αφίχθη από το Λονδίνο στην Αθήνα έχοντας πλέον ολοκληρώσει με την ομάδα της την ηχογράφηση του τραγουδιού «Better in Love», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ τον ερχόμενο Μάιο.

Στο αεροδρόμιο τη συμπαθή Κατερίνα Ντούσκα, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου στο κανάλι Open beyond και μίλησε μαζί της.

Για το τραγούδι που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Μαρτίου η Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε πως «είναι πάρα πολύ δυναμικό. Δεν είναι μπαλάντα! Είναι mid-tempo. Ούτε πολύ γρήγορο, ούτε πολύ αργό». Επίσης εξήγησε πως λογικά δεν θα είναι μόνη της στη σκηνή, «αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμη αυτά».

Οι συζητήσεις για την εκπροσώπηση της Eurovision είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Η Κατερίνα Ντούσκα ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Minos Emi όπως και η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο στη φετινή Γιουροβίζιον κι όπως είπε με ενθουσιασμό η Κατερίνα Ντούσκα ανυπομονεί να συναντήσει την Τάμτα, η οποία της αρέσει πολύ ως καλλιτέχνιδα.

«Με ενδιαφέρει το δημιουργικό. Όλη μου η αφοσίωση είναι εκεί. Να έχω ένα τραγούδι για το οποίο είμαι περήφανη, το πιστεύω πάρα πολύ και να παρουσιαστεί όλο αυτό όπως πρέπει», ξεκαθάρισε η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και δημιουργός. Σχετικά με την Eurovision είπε πως δεν ήταν πάντα το όνειρό της να πάει, αφού δεν «μεγάλωσε» με το διαγωνισμό τραγουδιού καθώς στον Καναδά ναι μεν ξέρουν τον διαγωνισμό αλλά δεν υπάρχει το ίδιο πάθος και ενδιαφέρον όπως στις ευρωπαικές χώρες.

«Δεν σημαίνει αυτό όμως κάτι. Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή μου και μαζί με την ομάδα μου θα δώσουμε το 1000% μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην Minos Emi ανήκει και η Γιάννα Τερζή που με το "Όνειρο μου" εκπροσώπησε πέρυσι την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον.

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περίμενε την τραγουδίστρια η Μαρία Ζαφείρη με την κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight