Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαρύ πένθος στην Πάτρα: Αυτή την ώρα η κηδεία του Εύζωνα Σπύρου Θωμά – Με στρατιωτικές τιμές το «αντίο» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Βαρύ πένθος στην Πάτρα: Αυτή την ώρα η κ...

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης η Πάτρα αποχαιρετά τον Χρήστο Θωμά

Το ύστατο χαίρε στον 24χρονο Σπύρο Θωμά απευθύνουν αυτή την ώρα εκατοντάδες Πατρινοί, οι οποίοι έχουν κατακλείσει τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου. Η κηδεία γίνεται με όλες τις προβλεπόμενες τιμές για στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά.

Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο.

Αιτία του αιφνίδιου θανάτου φαίνεται πως ήταν παθολογικά αίτια που ίσως ο Σπύρος Θωμάς να μην γνώριζε, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Ο Σπύρος ήταν ένας από τους δυο γιους του διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Πάτρα Χρήστου Θωμά και της Nίκης Γιάχου, τραπεζικής υπαλλήλου, οι οποίοι έχουν βυθιστεί στο βαρύ πένθος για την απώλεια του λεβέντη τους. Μοναδικό τους στήριγμα πλέον είναι ο δεύτερος γιος τους, ο Χρήστος.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου και του Επισκόπου Κερνίτσης Χρύσανθου. Ο ναός είναι ασφυκτικά γεμάτος, ενώ κόσμος είναι και έξω από την εκκλησία. Φίλοι, συμπαίκτες από το μπάσκετ, γνωστοί και συγγενείς, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, έχουν έρθει να αποχαιρετήσουν τον Σπύρο Θωμά και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια που η μοίρα της στάθηκε τόσο σκληρή.

Έξω από το ναό έχει παραταχθεί στρατιωτικό άγημα που θα συνοδεύσει τον 24χρονο Εύζωνα στην τελευταία του κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, και θα του αποδώσει τις προβλεπόμενες τιμές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις