Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι Έλληνες δεν με φλερτάρουν – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι Έλληνες δεν με φ...

Το μοντέλο από την Πάτρα μίλησε για την ξαφνική δημοσιότητα που πήρε

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε. Το όνομα της εκτοξεύτηκε στις αναζητήσεις της Google, κυρίως λόγω της συμμετοχή της στo GNTM, η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η Ηλιάνα συνεχίζει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, έδωσε συνέντευξη στο Open TV, απόσπασμα της οποίας έπαιξε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή της.

Όπως είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Οι Έλληνες δεν με φλερτάρουν. Ξέρεις είναι αστείο αυτό που λες γιατί ξυπνούσα το πρωί και έλεγα “Αχ είμαι στην Ελλάδα, ας ανοίξω την τηλεόραση να έχω παρέα και άκουγα Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έλεγα αχ είναι τόσο καινούργιο αυτό και την ξανά έκλεινα”. Δεν πρόλαβα να τα ακούσω να τα μάθω όλα, ότι μου έχουν πει φίλοι και γνωστοί και δεν ασχολήθηκα απλά. Δεν με έχει κουράσει γιατί δεν το έχω ζήσει ποτέ μου και είναι πολύ φρέσκο για μένα. Ήρθα στην Ελλάδα για ένα στόχο τώρα να κοιτάω τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος και τι μπορεί να ισχύει, εμένα πίσω μπορεί να με πάει και να μου κάνει κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όλη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «Celebrity Travel» του Open TV θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου (23/2).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight