Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος σ...

Μία γιαγιά στην Αίγινα του είπε μία απίστευτη ατάκα για τον ρόλο του στο «Τατουάζ»

Τι κι αν στο δημοφιλές σήριαλ του Alpha, «Τατουάζ» υποδύεται έναν δολοφόνο κατά συρροή με απειλητικό βλέμμα που «ξεπαστρεύει» γυναίκες, ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος που ως γνωστόν κατάγεται από το Μαζαράκι Αχαΐας και είναι ξάδελφος του αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου, είναι από τα πρόσωπα της σειράς με το μεγαλύτερο σουξέ!

Καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 22/2/2019 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για το τι του λέει ο κόσμος για τη σειρά και το ρόλο του όταν τον συναντά!

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε πως για το ρόλο έκανε και προεργασία, μίλησε και με ψυχολόγους – ψυχίατρους ενώ αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη και το πιο όμορφο σχόλιο που του έκαναν για τον ρόλο του και ήταν από μία γιαγιά στην Αίγινα!

«Το καλύτερο μου το έχει πει μια γιαγιά στην Αίγινα. Μου είπε: “Τζάμπα κόπος. Αυτές δεν τελειώνουν, όσες και να σκοτώσεις. Είναι σαν τις παπαρούνες, κόβεις μία βγαίνει η άλλη. Τζάμπα παιδεύεσαι. Βάλε το μαχαίρι μέσα”. Θεά η γιαγιά», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να γελάσει.

Ακόμα ο Αχαιός ηθοποιός είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως είχε ανοίξει κι ένα μαγαζί στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα αλλά μετά από κάποιο διάστημα που λειτούργησε το έκλεισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight