Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 7/3 "Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ

ΑΠΟ 7/3 "Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ...

Θα δούμε το φιλμ εποχής και στην Πάτρα

Eίδαμε το διαφημιστικό τρέιλερ στα Odeon Veso Mare και η ταινία αναμένεται να έρθει στις 7 Μαρτίου 2019. Ο λόγος για την εντυπωσιακή περιπέτεια του βραβευμένου Ζαν Φρανσουά Ρισέ, με τον ταλαντούχο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ στον ρόλο του διαβόητου τυχοδιώκτη Βιντόκ που ενέπνευσε συγγραφείς όπως Βίκτωρ Ουγκώ και Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Ο τίτλος του φιλμ είναι «Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού - L' Empereur de Paris» και θ’ αρχίσει να προβάλλεται από τις 7 Μαρτίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στο απόγειο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ο Βιντόκ, ο μόνος άνθρωπος που απέδρασε με επιτυχία από δύο φυλακές υψηλής ασφαλείας, είναι ένας θρύλος. Αφού θεωρήθηκε νεκρός μετά από την τελευταία, εντυπωσιακή του απόδραση, ο πρώην κακοποιός κρατάει πια χαμηλό προφίλ, ως ένας απλός έμπορος ρούχων. Το παρελθόν του όμως δεν τον αφήνει ήσυχο, καθώς οι πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για μια δολοφονία που δεν διέπραξε.

Για να αποδείξει την αθωότητα και τις καλές προθέσει  του, κλείνει μια συμφωνία με την αστυνομία: κυνηγά όλους τους κλέφτες και δολοφόνους του Παρισιού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Χωρίς καν να το προσπαθεί, ο Βιντόκ γίνεται από πρώην κατάδικος σερίφης.

Ένας συναρπαστικός αληθινός χαρακτήρας - στρατιώτης, κατάδικος, αστυνομικός, συγγραφέας και ιδιωτικός ντετέκτιβ - πηγή έμπνευσης για τον Βοτρέν του Μπαλζάκ, τον Γιάννη Αγιάννη του Ουγκώ και τον Ντυπέν του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Παίζουν ακόμα η Όλγα Κουριλένκο και οι Πατρίκ Σενέ, Ντενί Λαβάν, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture