Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαρήκατε για το χιόνι του Σαββάτου στην Πάτρα; Άκυρο λένε τώρα οι μετεωρολόγοι - Στο Καστρίτσι κι αν... ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Χαρήκατε για το χιόνι του Σαββάτου στην ...

Πιο μαζεμένη έρχεται η "Ωκεανίς" σε ολόκληρη την χώρα

Πιο... «μαζεμένη» φαίνεται πως έρχεται τελικά η κακοκαιρία «Ωκεανίς», σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά δεδομένα των μετεωρολόγων. Σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία της Παρασκευής 22/02/2019 η έντονη κακοκαιρία «Ωκεανίς» αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της χώρας κυρίως το διήμερο Σάββατο 23/02 - Κυριακή 24/02.

Θυμίζουμε ότι στα μέσα της εβδομάδας το meteo.gr και το windy.com προέβλεπαν χιονόπτωση και στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο σύμφωνα με τις σημερινές προγνώσεις του meteo.gr το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα θα βρέξει, δεν θα χιονίσει.

Χιόνια στην Πάτρα το Σάββατο προβλέπουν το meteo και το windy! Θα είναι ιστορικός ο χιονιάς;

Επίσης σύμφωνα με το windy.com οι χιονοπτώσεις το βράδυ του Σαββάτου δεν θα αφορούν την πόλη της Πάτρας αλλά περιοχές πιο ορεινές όπως το Καστρίτσι κ.λπ.

Yπενθυμίζεται ότι χθες ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Αθανάσιος Αργυρίου επεσήμανε στο thebest.gr πως δεν θα εκδηλωθεί χιονόπτωση στην πόλη της Πάτρας αλλά σε περιοχές από το Άνω Κατρίτσι και πιο ορεινές.

Θα δούμε χιόνι στην Πάτρα; Χαμηλές θερμοκρασίες ως το τέλος του μήνα – Τι λέει στο thebest.gr ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Αθ. Αργυρίου

 

ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΩΚΕΑΝΙΣ"

Κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας θα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (άνω των 10°C κατά τόπους) οι ισχυρές βροχοπτώσεις στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο, οι καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και οι πυκνές χιονοπτώσεις τόσο στα ορεινά και ημιορεινά, όσο και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 23/02 μέχρι περίπου τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 24/02 τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και στα νησιωτικά τμήματα του Βορείου Αιγαίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί προβάλλονται προγνωστικοί χάρτες των φαινομένων που θα συνοδεύουν την "Ωκεανίδα" από τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 22/02/2019 έως και τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 25/02/2019, και προγνωστικοί χάρτες χιονοκάλυψης κατά τη διάρκεια του Σαββάτου έως και το πρώτο μισό της Κυριακής 24/02.

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ WINDY KAI METEO

windy

windy

windy

windy

windy

windy

meteo

meteo

meteo

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις