Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο η Ευανθία Στιβανάκη

Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδ...

Λιποθύμησε χθες λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου στον Πύργο Ηλείας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Πύργου νοσηλεύεται η πατρινή σκηνοθέτις Ευανθία Στιβανάκη που έχασε τις αισθήσεις χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο φουαγιέ του θεάτρου Απόλλων στον Πύργο.

Στην αγαπημένη της Πάτρα για λίγο η Ευανθία Στιβανάκη - Την συνάντησε το thebest.gr


Η πατρινή σκηνοθέτις τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας Πύργου.

Χθες στη 1 και μισή το μεσημέρι κι ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει στους δημοσιογράφους για τη νέα παράσταση «ο καλός στρατιώτης Σβέικ» λιποθύμησε κι έπεσε στο πάτωμα.

Όσοι βρίσκονταν στο χώρο προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες όπως και ο καρδιολόγος κ. Καραγκούνης που διατηρεί ιατρείο πλησίον του θεάτρου, μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στον Πύργο έφτασαν μετά από λίγη ώρα μέλη της οικογένειάς της και νωρίς το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου και νοσηλεύεται.

φωτογραφία από patrisnews.com

φωτογραφία από patrisnews.com

φωτογραφία από patrisnews.com

Η Ευανθία Στιβανάκη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει διδάξει στη μέση εκπαίδευση. (Πολυκλαδικό Πατρών κ.α.).

Εκτός από θεατρολόγος είναι και σκηνοθέτις και έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με το θέατρο Αγορά της οδού Καραϊσκάκη στην Πάτρα, στο οποίο ανέβασε ξεχωριστές παραστάσεις (Έρως Ήρως) με τον Στέλιο Σοφό να ερμηνεύει εξαιρετικά τον Παπαδιαμάντη, Βαβυλωνία κ.α.

Επίσης έχει συγγράψει το θεατρικό έργο "Χαίρε Λουίζα",(διασκευή της ίδια του βιβλίου της Ρέας Γαλανάκη θα υπογράφω Λουί) το οποίο ανέβασε στο Αγορά με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Λαδικού, όπως και την Καλλιπάτειρα στο Φως της Ολυμπίας επίσης με την  ίδια ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκτός από την ομάδα του Πύργου για πολλά χρόνια σκηνοθετούσε τη θεατρική ομάδα στα Βραχνέικα Πατρών.

Πριν από 9 περίπου μήνες έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αδελφός της Γιώργος, στα 67 του χρόνια, γεγονός που τη λύπησε ιδιαίτερα και την συγκλόνισε. Η Ευανθία Στιβανάκη έχει έναν ακόμη μικρότερο αδελφό, τον Βίκτωρα.

Ο Γιώργος Στιβανάκης διατηρούσε επιχείρηση με ντουλάπια και άλλα είδη επί της οδού Παντανάσσης 53. Η κηδεία του είχε τελεστεί στον ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις