Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κόντρα Σαββόπουλου – Πολάκη με αρκουδιάρηδες και ντέφια! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα Σαββόπουλου – Πολάκη με αρκουδιάρ...

Σκληρό ροκ

Άγρια κόντρα μεταξύ του τραγοδοποιού Διονύση Σαββόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ξέσπασε την Πέμπτη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε ως «αρκουδιάρη» τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στη γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα». Σύμφωνα με τον κο Σαββόπουλο ο κος Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει σε εκείνον μια «αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πολάκης: Διονύση το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι

«Το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι», ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, που απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο γνωστός τραγουδοποιός μέσω Facebook.

Όπως έγραψε ο Πάυλος Πολάκης:

«Διονύση της «συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά» των φοιτητικών μας χρόνων……

Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …

Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι

ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε ,βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των «φιλόξενων» ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα… πήρες το πεντάλεπτο!!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις