Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Και τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο από πλαστικά καπάκια έδωσαν οι καταστηματάρχες εστίασης

Πάτρα: Και τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο από ...

Μέσα από τα έσοδα της ανακύκλωσης των πλαστικών πωμάτων

Ο ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας  παρέδωσε το τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας, που προέκυψε από τα έσοδα της ανακύκλωσης των πλαστικών πωμάτων που περισυλλέγονται συστηματικά από εκατοντάδες σημεία της πόλης της Πάτρας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η δράση «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι» συνεχίζεται για 3η συνεχή χρονιά  με αμείωτη συμμετοχή και μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπολίτες καθώς την έχει αγκαλιάσει το μεγαλύτερο μέρος κοινωνίας της Πάτρας. Τόσο σε επίπεδο πολιτών όσο και σε επίπεδο φορέων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και εταιριών με αποτέλεσμα να γιγαντώνεται και να επιφέρει ολοένα και μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ο ΣΚΕΑΝΑ θέλει δημοσίως να ευχαριστήσει θερμά την AVANCE RENT A CAR και τον κ. Θεοδωρόπουλο Θέμη για την δωρεάν διάθεση του van καθώς  και την  μεταφορική εταιρία  ΚΑΣΑΠΗΣ, Δ., & ΥΙΟΙ Ο.Ε. «Εμπορική» για την δωρεάν αποθήκευση του μεγάλου όγκου των πωμάτων.

Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Πατρέων για την δωρεάν διάθεση οχημάτων, προκειμένου ανά τακτά διαστήματα να μεταφέρουμε μεγάλους όγκους πωμάτων, τονίζει η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ.

Επίσης την δράση στηρίζουν τα super market Ανδρικόπουλος, το Λύκειο Ελληνίδων, ο όμιλος ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία- Αρσάκεια- Τοσίτσεια Σχολεία και το 47ο  Δημοτικό Σχολείο Πατρών και ο ΣΚΕΑΝΑ τους ευχαριστεί για την ιδιαίτερα μεγάλη συνεισφορά τους στο έργο αυτό.

Παρακαλείται, όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα του ΣΚΕΑΝΑ 2614008353, 6936008353 και στο e-mail [email protected]

Στην φωτ. διακρίνονται από αριστερά ο κ. Γεράσιμος Φεσσιάν Ακτιβιστής σε θέματα ΑμεΑ και εμπνευστής - υποστηρικτής της ιδέας, το μέλος Δ.Σ. ΣΚΕΑΝΑ κ. Γεώργιος Κολλιόπουλος, τα μέλη του ΔΣ των Παραπληγικών κα. Καρελή Ειρήνη, κα. Συροκώστα- Σταθοπούλου Ιουλία, κα. Πετροπούλου Βασιλική γρ. ΣΚΕΑΝΑ, κ. Θεοδωρόπουλος Θέμης της Avance rent a car."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις