Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Aπαλλάχθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Aπαλλάχθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος από τις ...

Τα αδικήματα που αντιμετώπιζε έως και το 2010 έχουν πλέον παραγραφεί

Αίσιο τέλος είχε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέμης Ντάβαρη στην Espresso, η δικαστική περιπέτεια του Ανδρέα Φουστάνου, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή ύψους 2.500.00 ευρώ και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Μπήκε στο στόχαστρο του Κέντρου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου

 

Οι ποινικές εκκρεμότητες του γνωστού πλαστικού χειρουργού άρχισαν όταν μπήκε στο στόχαστρο του Κέντρου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Οι ελεγκτές «ξεσκόνισαν» το δηλωθέντα εισοδήματα, τις καταθέσεις αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία του και διαπίστωσαν μεγάλη απόκλιση μεταξύ των εισοδημάτων που δήλωνε στην Εφορία και των τραπεζικών καταθέσεών του, η οποία δεν δικαιολογούνταν. Μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ, ο «μετρ του νυστεριού» φέρεται ότι απέκρυπτε εισοδήματα σε βάθος 13 ετών.

Φέραται ότι ο «μετρ του νυστεριού» φέρεται ότι απέκρυπτε εισοδήματα σε βάθος 13 ετών

 

Ακολούθησαν η άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του πλαστικού χειρουργού και η παραπομπή του με βούλευμα σε δίκη για δύο κακουργήματα, με το δικαστήριο ωστόσο να αποφασίζει χθες την απαλλαγή του.

Κι αυτό καθώς τα αδικήματα που αντιμετώπιζε έως και το 2010 έχουν πλέον παραγραφεί, ενώ ύστερα από επανέλεγχο που έγινε του καταλογίστηκε τελικά ποσό ύψους 400.000 ευρώ για τα υπόλοιπα έτη, το οποίο κατέλαβε ο χειρουργός των σταρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight