Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μέλπω Κωστή για τον θάνατο του γιου της και τη ζωή της στο Αίγιο -ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέλπω Κωστή για τον θάνατο του γιου τη...

Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή

Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και ράγισε καρδιές μιλώντας για τον ξαφνικό χαμό του 17χρονου γιου της, πριν από 15 περίπου χρόνια.

Η ηθοποιός μπήκε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας

 

Μίλησε για το μοιραίο βράδυ που της άλλαξε τη ζωή αλλά και για την απόφαση να μετακομίσει, μαζί με την κόρη της που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, στο Αίγιο έτσι ώστε να σπουδάσει.

Είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή

 

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία.

Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… όμως ακριβώς εκείνη τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή.

Ίσως να οδηγήθηκα από τη ψυχοσύνθεση του γιου μου

 

Συνειδητοποίησα πως είχα ένα εσωτερικό σημείο ελέγχου. Ίσως να οδηγήθηκα από τη ψυχοσύνθεση του γιου μου που ήταν ένα πολύ χαμογελαστό πλάσμα. Μετά από μια εβδομάδα πήγα στη δουλειά μου. Ήμουν σε δύο σίριαλ τότε και έκανα και εκφωνήσεις.

Το βράδυ που έφυγε το παιδί μου πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα δουλειά. Είπα πως πρέπει να βρουν άλλη εκφωνήτρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο να με συλλυπηθούν και πολλές φορές αισθανόμουν πως εγώ τους στήριζα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μέλπω Κωστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight