Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος στο Πατρινό Καρναβάλι

Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος στο Πατρινό Καρναβάλι

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, θα συμμετάσχουν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος σε δράσεις που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζακυνθίων Πάτρας.

Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος στις 13.00 θα κάνουν περαντζάδα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ενώ την ίδια μέρα στις 19.00 θα δώσουν συναυλία στην πλατεία Γεωργίου Α΄ μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» ταξιδεύοντάς μας μουσικά, τραγουδιστικά, ιόνια και καρναβαλικά.

Πρόκειται για 15μελή μπάντα, που με τις φωνές, τις κιθάρες και τα μαντολίνα θα μας ξεναγήσει σε αλλοτινές εποχές παρουσιάζοντας επτανησιακές καντάδες και διαμορφώνοντας μια γνήσια, παραδοσιακή αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος είναι ένα συγκρότημα με σπουδαία εικοσιπεντάχρονη ιστορία και εμβέλεια σε παγκόσμια κλίμακα και ταυτόχρονα ένας όμιλος φίλων με σημεία αναφοράς την αγάπη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας τους, το πάθος της παράδοσης και, φυσικά το πηγαίο ταλέντο. Ερασιτέχνες με την αναγεννησιακή έννοια των ανθρώπων που κάνουνε μουσική για την αγάπη της μουσικής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του σημαντικές ζωντανές εμφανίσεις όπως στην αίθουσα Yehudi Menuhin, κτίριο Paul Henri Spaak, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2013, στη National Greek Day στην EXPO του Μιλάνου το 2015, στην πρωτοχρονιάτικη για το 2018 τηλεοπτική εκπομπή «Το Αλάτι της Γης» με τον Λάμπρο Λιάβα, την απόδοση των πρωτοχρονιάτικων καλάντων στο Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας το 2016 κ.α., ενώ το 2017 συνέπραξε με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για τα παιδιά του ιδρύματος «Κιβωτός της Αγάπης» με  αφορμή την 153η επέτειο του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019