Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοκάρει το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει παιδόφιλο τον Μάικλ Τζάκσον

Σοκάρει το ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει π...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει από το τρέιλερ κιόλας το ντοκιμαντέρ για τις φήμες περί παιδοφιλίας από τον Μάικλ Τζάκσον το οποίο σκηνοθέτησε ο Νταν Ριντ και θα μεταδοθεί σε δυο μέρη από το HBO.

Στις 4 συνολικά ώρες του ντοκιμαντέρ δυο άνδρες που σήμερα είναι 30 ετών υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον τραγουδιστή όταν ήταν 7 και 10 ετών, την εποχή δηλαδή που ο Μάικλ Τζάκσον μεσουρανούσε στο παγκόσμιο  μουσικό στερέωμα.

Το φιλμ, που θα προβληθεί υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, εκτός από συνεντεύξεις με τους ενήλικες πλέον Σέιφτσακ και Ρόμπσον και συγγενικά τους πρόσωπα, περιλαμβάνει στοιχεία που συνέλεξαν ο κινηματογραφιστής Νταν Ριντ και οι συνεργάτες του στη διάρκεια των ερευνών τους για τον Βασιλιά της Ποπ.

Εκπρόσωποι του “Michael Jackson Estate” από την πλευρά τους  κάνουν λόγο για μια χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης με στόχο το κέρδος: «Πρόκειται για άλλη μια χυδαία παραγωγή σε μια εξοργιστική και αξιοθρήνητη προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος του Μάικλ Τζάκσον».

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ παραπέμπει στο ράντσο Neverland στην Καλιφόρνια, όπου ζούσε ο Τζάκσον από το 1988 μέχρι το 2003. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο ράντσο αυτό το 2003 στη διάρκεια έρευνας καταγγελιών ότι ο Τζάκσον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά έναν 13χρονο. Δύο χρόνια αργότερα ο Τζάκσον απαλλάχθηκε των κατηγοριών σε μια δίκη που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ο Τζάκσον πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση του φαρμάκου propofol.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight