Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη τραγουδά Μίλβα & Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Πατρινή σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη τραγου...

Στο Κεφαλάρι

Η εντυπωσιακή Πατρινή περφόρμερ, σοπράνο, ηθοποιός και σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη αυτό το διάστημα πραγματοποιεί κάθε Πέμπτη & Παρασκευή live μουσικές εμφανίσεις όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει σ’ ένα νέο στέκι, ένα bar - restaurant, στο Κεφαλάρι στην Αθήνα που άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως διαβάσαμε, ο ανανεωμένος χώρος του «Cash», όπως λέγεται ο χώρος, υποδέχεται τον κόσμο στους δύο ορόφους του εμβληματικού νεοκλασικού στο πανέμορφο Κεφαλάρι, πιο πάνω από την Κηφισιά με ανανεωμένο ύφος και διάθεση. Στον πρώτο όροφο, μέσα από έναν εντυπωσιακό χώρο υποδοχής, εκεί όπου η ζεστή πολυτέλεια από το κόκκινο βελούδο συναντά τις ακτίνες φωτός των επιβλητικών πολυελέων, το κόκκινο δωμάτιο του εστιατορίου -Cash Red room- κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Σ’ αυτό το χώρο, ανάμεσα στους αγαπημένους καλλιτέχνες που δίνουν το παρών με live εμφανίσεις τους (είδαμε και το όνομα της Αποστολίας Ζώη), συγκαταλέγεται η πάντα ξεχωριστή και γοητευτική Νίνα Λοτσάρη, με την πολυδιάστατη φωνή της μετατρέποντας τα βράδια της Πέμπτης και της Παρασκευής σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι. Η ανεπανάληπτη εμφάνιση της, ξεσηκώνει τον κόσμο και ανεβάζει το κέφι με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, παλιών και αγαπημένων σε όλους τραγουδιών, από κομμάτια της Ιταλίδας ντίβας Milva μέχρι Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, η βραδιά live μουσικής με τη Νίνα Λοτσάρη, ανατρέπει την ατμόσφαιρα του Cash, ξεπερνώντας τα όρια ενός απλού εστιατορίου & bar, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα διασκέδασης. Την ίδια ώρα στον δεύτερο όροφο του «Cash», για τους περισσότερο τολμηρούς, η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσης η κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά, με επιρροές από την Ασιατική και Μεσογειακή γαστρονομική κουλτούρα, προσφέρεται για όσους θέλουν να δειπνήσουν ενώ οι επιλογές σε κρασί ή σαμπάνια από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο - wine & champagne room - προσθέτουν ένα ακόμα μοναδικό στοιχείο στην εμπειρία «Cash».

Facebook CashRestaurantBar

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight