Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι κατσικόδρομοι των συνοικιών, η σκόνη, οι λάσπες και τα σπασμένα Ι.Χ.- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάτρα: Οι κατσικόδρομοι των συνοικιών, η...

Αισθάνονται ξεχασμένοι οι κάτοικοι

Αγανακτισμένοι από την εικόνα που παρουσιάζουν αρκετοί δρόμοι στις συνοικίες της Πάτρας δηλώνουν οι κάτοικοι που διαπιστώνουν ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες δεν αλλάξει κάτι, προς το καλύτερο τουλάχιστον. Το thebest.gr δέχεται καθημερινά καταγγελίες από διάφορες περιοχές και το επιτόπιο ρεπορτάζ που πραγματοποιούμε ανά περίπτωση αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί παρουσιάζουμε εικόνες από την κατάσταση των δρόμων σε Μπεγουλάκι, Κουκούλι και πίσω από τα ΤΕΙ της πόλης, ενώ ακολουθούν φωτογραφίες και από τη Λεύκα και τα Δεμένικα.

Αρχικά επισκεφθήκαμε το Μπεγουλάκι και την ευρύτερη περιοχή του ΤΕΙ. Εκείνο που διαπιστώσαμε ήταν ότι οι συμπολίτες διόλου υπερέβαλαν.

Δρόμοι όπως η Σπ. Παπαλουκά, Κ. Παρθένη, Μανουήλ Πανσελήνου (ακριβώς πίσω από τα ΤΕΙ), Δοξαρά, Κουτουζή κ.α., είναι πραγματικά σε άθλια κατάσταση. Εκείνος όμως που σπάει όλα τα ρεκόρ είναι σίγουρα ο χωματόδρομος Σπ. Παπαλουκά. Ένας δρόμος που το καλοκαίρι πνίγει τους κατοίκους στην σκόνη και τον χειμώνα στις λάσπες. Οι υποσχέσεις για ασφαλτόστρωση πολλές. Όπως μας λένε οι συμπολίτες αντ’ αυτού πρόσφατα τους έριξαν κι άλλο χαλίκι….

Στο ίδιο «επίπεδο» και η Κ. Παρθένη πίσω από τα ΤΕΙ όπου μάλιστα εκτός από σπίτια κι επιχειρήσεις υπάρχει και σχολείο με τα παιδιά και τους γονείς τους να πέφτουν καθημερινά στα λασπόνερα ή δε οδηγοί σπάνε τα οχήματά τους. Ο δρόμος πολυσύχναστος ειδικά τα Σάββατα καθώς παραδίπλα λειτουργεί η λαϊκή αγορά…

 

 

 

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στη Λεύκα. Στις φωτογραφίες που μας απέστειλαν αναγνώστε φαίνεται η οδός Μονής Βατοπεδίου η οποία είναι γεμάτη λακκούβες και βασανίζει τους διερχόμενους οδηγούς.

Η ίδια κατάσταση και σε γύρω δρόμους όπου η πάροδος Ιτεών, Πρευγένη κ.α.. Τα παράπονα των συμπολιτών έντονα: «Λες και είμαστε σε κατσικοχώρια είναι οι δρόμοι. Ντροπή», μας λένε…

 

Χάλια και η οδός Δελφών στα Δεμένικα. Κατσικόδρομο την χαρακτηρίζει ο αναγνώστης του thebest.gr που μας έστειλε την σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις