Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Christian Tete: Ο γνωστός Hair Stylist Χρήστος Φόντας μας καλεί σε έναν εντυπωσιακό beauty πολυχώρο!

Christian Tete: Ο γνωστός Hair Stylist Χ...

Ο «πύργος» της ομορφιάς στα Ψηλαλώνια

Στο ιστορικό κτίριο της οικογένειας Αντωνοπούλου στα Ψηλαλώνια, που αποπνέει επιβλητική αρχοντιά και φινέτσα, λειτουργεί στη φιλοσοφία σύγχρονου beauty πολυχώρου, το γνωστό κομμωτήριο Christian Tete, του έμπειρου hair stylist Χρήστου Φόντα. Εδώ ανανεώνουμε τα μαλλιά μας σύμφωνα με όλες τις τελευταίες, διεθνείς στιλιστικές τάσεις, φροντίζοντας ταυτόχρονα την υγιή τους όψη, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε διάφορες έξτρα υπηρεσίες ομορφιάς από εξειδικευμένο team επαγγελματιών.

Το κομμωτήριο Christian Tete έχει επενδύσει στην ολοκληρωμένη περιποίηση της γυναίκας και του άνδρα. Απόλυτα ενημερωμένο για τις εξελίξεις στον τομέα του hair styling, εφαρμόζει στους κεντρικούς χώρους τις πιο σύγχρονες τεχνικές βαφής και χρώματος με το palm painting, τα babylights και το hair strobing, να έχουν αποκτήσει ήδη το φανατικό τους κοινό.

Ξεχωριστή αίθουσα του 1ου ορόφου εστιάζει στην ανδρική περιποίηση (κούρεμα,  ξύρισμα-φαλτσέτα-καμουφλάζ γκρίζων μαλλιών, κ.λπ.)… γιατί εδώ, οι άνδρες, έχουν τον χώρο τους!

Λειτουργεί  επίσης ξεχωριστή σάλα μακιγιάζ και τοποθέτησης extension βλεφαρίδων από μετάξι, για φυσικό όγκο, καμπυλότητα και ένταση στις ίσιες μικρές και άτονες βλεφαρίδες.

Εντυπωσιακή η πριβέ αίθουσα για τις μελλόνυμφες,  την οποία απολαμβάνουν για τις πρόβες των νυφικών χτενισμάτων σε κλίμα ιδιωτικότητας και ηρεμίας, όπως αρμόζει στην περίσταση.

Επιπλέον, παρέχεται υπηρεσία solarium, αλλά όχι οποιουδήποτε solarium… Εδώ βρήκαμε το καλύτερο μηχάνημα, την καμπίνα i8. με μηδενική ακτινοβολία, σεβασμό στην υγεία και αποτέλεσμα που διαρκεί!

Δε λείπουν βέβαια οι υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, καλλωπιστικό και  θεραπευτικό,  από τα πιο έμπειρα χέρια και σε μεγάλη γκάμα επιλογών, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στην αίθουσα Spa, οι ειδικοί εφαρμόζουν επαγγελματικές θεραπείες από premium προϊόντα (shu uemura- kerastase-redken-system professinal) στα μαλλιά μας και βελτιώνεται θεαματικά η ποιότητά τους.

Δεν ξεχνάμε πως το Christian Tete διαθέτει τη δική του αυτόνομη μπουτίκ ομορφιάς με περισσότερα από 135 brands, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Μιλάμε για 13.500 κωδικούς εκλεκτών καλλυντικών προϊόντων για μαλλιά,  σώμα και πρόσωπο… για όλη την οικογένεια!

Info:

Christian Tete

salon.christiantete.gr

https://christiantete-eshop.gr/

https://www.facebook.com/christiantetePatra/

Υψηλών Αλωνίων 11, Πάτρα,

Τηλ.: 261 031 6330

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά