Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

TI ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ CHOUPETTE LAGERFELD, ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

TI ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ CHOUPETTE LAGERFELD...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια πάμπλουτη σικ κυρία

Πολλά τα δημοσιεύματα και τα αφιερώματα με αφορμή το θάνατο του κορυφαίου μετρ Καρλ Λάγκερφελντ, ανάμεσα στα οποία διαβάσαμε και ένα για την «αληθινή αγάπη της ζωής του» τη σιαμέζα γάτα του Choupette, στη μορφή της οποίας έχει βασίσει και το label με το όνομά του. Η γάτα ανήκε αρχικά σε γάλλο μοντέλο που ζήτησε από το μόδιστρο να την κρατήσει για λίγες μέρες και μετά εκείνος σαγηνεύτηκε τόσο που αρνήθηκε να την επιστρέψει. «Λυπάμαι, η Choupette είναι δική μου» δήλωσε ο σχεδιαστής στον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Από εκείνη τη στιγμή (2011), βέβαια το ζωάκι διάγει βίο μεγάλης πολυτέλειας και έχει αποκτήσει τη δική του περιουσία!

 

Εχει τις δικές της υπηρέτριες τη Φρανσουάζ και τη Μαρζορί που ασχολούνται μόνο με εκείνη, δηλαδή την φροντίζουν και της κρατούν συντροφιά. «Ακόμα και όταν κοιμάται δεν θελει ναναι μόνη» είχε πει ο Λάγκερφελντ. «Είναι μια σικ κυρία με το δικό της προσωπικό». Μάλιστα η υπηρεσία καταγράφει κάθε της κίνηση σε βιβλίο ώστε να ξέρει ακριβώς πως πέρασε τη μέρα της ο Καρλ εάν έλειπε.

Εχει το δικό της ipad με το οποίο ασχολείται (και υπάρχουν τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα στο instagram) και ως τώρα έτρωγε με το Λάγκερφελντ στην τραπεζαρία με τα δικά της πιάτα πάνω στο τραπέζι. Από διαφημίσεις αυτοκινήτου και ιαπωνικών καλλυντικών έβγαλε τα δικά της χρήματα (3 εκατομμύρια δολάρια).

Ο σχεδιαστής δεν την άφησε να ποζάρει για γατοτροφές επειδή «είναι πολύ σοφιστικέ για κάτι τέτοιο». Εχει λανσάρει σειρά μακιγιάζ, ρούχα και ένα βιβλίο. Εχει σωματοφύλακα και αποσκευές Louis Vuitton. Η ζωή της έχει εξασφαλιστεί πως θα μείνει έτσι ώσπου να πεθάνει.

Η γάτα τρώει συνήθως χαβιάρι αλλά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο μαγειρεύει για αυτήν ο chef Ozuru του εστιατορίου Nobu, γιαπωνέζικο μοσχάρι και κοτόπουλο ζελέ με σπαράγγια. Kάνει μανικιούρ στο γιατρό κάθε εβδομάδα γιατί απεχθάνεται να της κόβουν τα νύχια στο σπίτι. «Ετσι τα έπιπλα μένουν χωρίς γρατζουνιές και η Choupette δεν κάνει φασαρία. Ξέρει ακριβώς τι θέλει» ανάφερε σε συνέντευξή του ο σχεδιαστής. «Το όνομά της είναι Choupette, Princess Choupette ή Miss Choupette» είπε ο Λγκερφελντ στο περιοδικό I D.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View