Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα ο Δημήτρης Σουγλέρης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης ταβέρνας στο Ρωμανό

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα ο Δημήτρης Σουγλ...

Στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Ρωμανού Πατρών

Κηδεύεται σήμερα ο Δημήτρης Σουγλέρης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης παραδοσιακής ταβέρνας στο Ρωμανό Πατρών. Έφυγε χθες από τη ζωή, πλήρης ημερών, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία διατηρώντας μία ταβέρνα- στέκι προσωπικοτήτων από την πολιτική, κοινωνική και επιχειρηματική ζωή της Πάτρας.

Απέκτησε πέντε παιδιά, την Αθηνά, τον Παναγιώτη, τον Βασίλη και τον Θανάση και τον Χρήστο, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει 12 εγγόνια και 6 δισέγγονα

 

Η ταβέρνα λειτουργούσε επί μισό αιώνα ως χώρος κοσμικών συνεστιάσεων, πολιτικών συγκεντρώσεων και ομιλιών. Πολλοί θυμούνται τα πανηγύρια που γίνονταν εκεί του Αγίου Δημητρίου.

Την τελευταία 20ετία και μετά τη συνταξιοδότησή του η ταβέρνα άλλαξε μορφή, μετετράπη σε παραδοσιακό καφενείο τη σκυτάλη του οποίου ανέλαβαν τα παιδιά του.

Ο εκλιπών δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του Βασιλική, η οποία υπήρξε στυλοβάτης στη ζωή του και στην επιχείρησή του. Απέκτησαν πέντε παιδιά, την Αθηνά, τον Παναγιώτη, τον Βασίλη και τον Θανάση και τον Χρήστο, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει 12 εγγόνια και 6 δισέγγονα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Ρωμανού Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις