Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται και στην Πάτρα ο ηλεκτρονικός πωλητής κάνναβης - Τι θα περιέχει - ΦΩΤΟ

Έρχεται και στην Πάτρα ο ηλεκτρονικός πω...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το πρώτο μηχάνημα τοποθετήθηκε στην Αθήνα

Ακόμη και με κέρματα του ευρώ θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι για κάνναβη να την αγοράζουν πλέον σε αυτόματους πωλητές που θα την διαθέτουν. Ήδη ο πρώτος τοποθετήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το μηχάνημα , στην Στοά Πεσματζόγλου επί της Πανεπιστημίου, πρόκειται να λειτουργήσει άμεσα και κατάστημα με προϊόντα κάνναβης, ενώ στα σχέδια της εταιρίας είναι να τοποθετηθεί ακόμη ένας αυτόματος πωλητής απέναντι από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος είναι να τοποθετηθεί αυτόματος πωλητής κάνναβης και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως στην Πάτρα, ενω προωθούνται και σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές.

Η ελληνική εταιρία Hemp Oil, που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο της νόμιμης βιομηχανικής κάνναβης, εγκατέστησε ΑΤΜ με 450 διαφορετικά προϊόντα.

Η επονομαζόμενη βιομηχανική κάνναβη περιέχει την ουσία CBD και κανναβιδιόλη περιεκτικότητας 0,2%, όριο που σημαίνει -σύμφωνα με την εταιρία- ότι δεν είναι ψυχοτρόπος, δεν έχει δηλαδή διεγερτική δράση και άλλες παρόμοιες παρενέργειες.

Καταναλώνεται ως τσάι ενώ ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί από το μηχάνημα την ποικιλία ανθών κάνναβης που επιθυμεί, πληρώνοντας και με τη χρεωστική του κάρτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις